Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Propuneri pentru sprijinirea industriei logistice din Franta

Asociatia Franceza de Transport si Logistica TLF propune sapte masuri pe care le considera necesare pentru ca acest sector de activitate sa isi reia ritmul normal atunci cand economia tarii se va relansa dupa criza medicala din ultimele saptamani.
Acestea sunt protejarea pe termen scurt a lichiditatilor firmelor de pe lantul logistic, intarirea capacitatii de adaptare a lantului logistic la nevoile producatorilor in perioada de relansare, favorizarea activitatilor de tranzit prin porturile din Franta si securizarea functionarii lor, recastigarea posibilitatilor de achizitii aeriene, consolidarea rolului transportului feroviar si fluvial, optimizarea distributiei urbane si reducerea amprentei de carbon si incurajarea construirii de antrepozite in Franta, pentru a creste independenta logistica a tarii.
Asociatia a trimis aceste propuneri autoritatilor la final de aprilie si a mai solicitat organizarea imediata a unui Comitet Interministerial de Logistica prezidat de primul ministru. Cu atat mai mult cu cat logistica si-a demonstrat, in aceste saptamani de criza, inclusiv inaintea publicului larg, rolul fundamental pe care il are in aprovizionarea zilnica a populatiei si in deservirea agentilor economici. Insa efectele crizei au fost majore si pentru firmele de profil, care vor iesi slabite din aceasta perioada si deci au nevoie de sustinere.

Articole similare

Ad