Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault LCV deschide noi orizonturi: o nouă gamă și soluții „zero emisii“

Renault reînnoiește gama de vehicule utilitare, într-o extindere definită ca „strategică“.  După reînnoirea Master în 2019, compania prezintă noul Kangoo Van, noul Express Van, noul Trafic Combi și noul SpaceClass.    

În segmentul autoutilitarelor, Renault are o ofertă dublă, complementară cu noile Kangoo Van și Express Van. Spre exemplu, noul Kangoo Van introduce o inovație majoră, fără precedent „Open Sesame by Renault”: cea mai bună lățime de deschidere a ușii laterale, se arată într-un comunicat al companiei.

Noul Express Van se axează pe funcționalități de bază, este furgoneta practică și eficientă, cu un design dinamic și robust. Despre noul model, Renault spune că oferă dimensiuni incomparabile, cum ar fi cel mai mare acces lateral din categoria sa, precum și spațiu de stocare suficient. În segmentul camionetelor, Renault consolidează ADN-ul Trafic cu un design elegant, o siguranță și o performanță mai mari, începând cu versiunile sale pentru transportul de pasageri, noile Trafic Combi și SpaceClass, care acum sunt disponibile. Versiunea utilitară va fi lansată la sfârșitul anului 2021.

Pentru a răspunde la tranziția energetică, Renault LCV deschide alte orizonturi cu o ofertă electrificată și pe bază de hidrogen, cu produse și servicii noi. Vorbim de noul Kangoo Van E-TECH Electric, varianta actualizată a liderului LCV electric din Europa. Filiala Renault Elexent oferă soluții de încărcare pentru flote. Totodată, 2021 este anul în care va fi prezentat și Master Hydrogen, precum și noul parteneriat cu Plug Power, care va asigura infrastructura și serviciile de reîncărcare. Cu Plug Power, compania vizează 30% din piața europeană a vehiculelor comerciale ușoare pe bază de hidrogen până în 2030, cu soluții de încărcare pentru flotele de vehicule electrice sau hibrid plug-in. Despre noul Kangoo Van E-TECH Electric, Renault spune că va veni la finalul acestui an și va fi echipat cu o baterie de 44 kWh care oferă o autonomie de 265 km.

„Expert în vehicule comerciale de peste 120 de ani, Renault a fost întotdeauna un lider în inovație. Acum oferim o gamă extinsă și reînnoită cu noile Kangoo Van, Express Van și Trafic. Inovația „Open Sesame by Renault” de pe noul Kangoo Van este o premieră mondială în lumea vehiculelor comerciale. Lider în Europa în segmentul vehiculelor electrice utilitare, ne pregătim și pentru viitor cu produse și soluții noi, electrice și pe bază de hidrogen.”Mark Sutcliffe, Directorul Alianței al Diviziei Vehicule Comerciale.

Pentru a completa noua gamă, Renault își extinde soluțiile și serviciile personalizate cu Renault Pro+ pentru a mulțumi noile cerințe ale profesioniștilor. Renault Pro+ oferă soluții digitale și de conectivitate la cheie, datorită unei comunități de 626 de centre Renault Pro+ și a unei rețele de 400 de carosieri.

Articole similare

Ad