AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement

Renault Trucks da startul competitiei Optifuel Challenge 2019

Renault Trucks ii invita pe toti conducatorii auto profesionisti din Romania sa isi demonstreze instinctul de ECO-sofer, in cadrul celei de-a cincea editie a Optifuel Challenge. Etapele de selectii nationale incep in luna aprilie, iar castigatorul finalei internationale din acest va pleca acasa la volanul unui Renault Trucks T High 2019.
Anul acesta, etapa nationala a competitiei capata un caracter si mai festiv, marcand aniversarea de 20 de ani de activitate Renault Trucks in Romania prin reprezentare directa. La precedenta editie a Optifuel Challenge, cea din 2017, au participat nu mai putin de 3.000 de soferi, reprezentand 2.300 de firme din 29 de tari. „Suntem mandri de campionul nostru national de la editia trecuta, Adrian Tintea (Tintar Spedition) care a reusit cea mai buna performanta a echipei Romaniei pana in prezent, respectiv locul al II-lea in Finala Internationala Optifuel Challenge 2017. Este o dovada a faptului ca avem soferi bine instruiti care pot concura cu succes la cel mai inalt nivel“, arata Renault Trucks Romania.


Cum se realizeaza inscrierile?
Soferii se pot inscrie in selectiile nationale ale concursului prin intermediul reprezentantilor de vanzari Renault Trucks, la centrele noastre sau electronic. Pentru inscriere, va trebui sa trimiteti formularul electronic completat catre reprezentantul dvs. de vanzari sau direct la adresa: marketing_ro@renault-trucks.com
Selectiile nationale se vor tine in perioada aprilie-iunie 2019, la centrele Renault Trucks din urmatoarele orase:

BACAU:  01-03 aprilie
PITESTI:  15-19 aprilie
BUCURESTI:  06-10 mai
ORADEA:  13-17 mai
CLUJ:   20-24 mai
SIBIU:   03-07 iunie
TIMISOARA:  10-14 iunie
CONSTANTA:  18-21 iunie

Soferii care vor inregistra cel mai mic consum in cel mai scurt timp vor ajunge in finala nationala de la finalul lunii septembrie, iar castigatorul va reprezenta Romania in finala internationala din 15-17 octombrie 2019. Aici, marele campion al etapei internationale a Optifuel Challenge 2019 va castiga, pentru compania pe care o reprezinta, un camion Renault Trucks T High 2019. De asemenea, soferul campion mondial va primi un voucher Renault Trucks in valoare de 6.000 de euro. Premium al II-lea pentru sofer este un voucher de 3.000 euro si al III-lea 1.500 euro. Finala nationala va aduce de asemenea premii importante primilor clasati.
Performanta va fi evaluata prin Optifleet, sistemul telematic de management al flotei de la Renault Trucks. Sistemul masoara eficienta stilului de condus in functie de mai multe criterii, printre care se numara: anticiparea (utilizarea inertiei vehiculului si franarea); utilizarea corecta a vehiculului (timpul petrecut in zona economica); timpul petrecut la ralanti.

Un camion cu simboluri nationale
Participantii in cadrul etapelor nationale vor concura la volanul unor camioane Renault Trucks T High inscriptionate in mod deosebit pentru a marca aniversarea de 20 de ani de Renault Trucks in Romania. „Am ales, pentru aceasta Coloana Infinitului, binecunoscuta sculptura a lui Constantin Brancusi, artist de renume mondial care a realizat o importanta conexiune culturala cu Franta, traind si creand o buna parte a vietii la Paris. De asemenea, un aspect interesant este forma rombica a sectiunilor Coloanei, foarte asemanatoare siglei Renault Trucks, in forma de diamant.
Un al doilea simbol reprezentat pe camioanele aniversare Renault Trucks este Transfagarasanul, una dintre cele mai spectaculoase sosele din lume, protagonista uneia dintre cele mai apreciate editii a emisiunii auto de renume mondial Top Gear si cea mai buna reprezentare a profesiei de transportator de cursa lunga din Romania. Nu in ultimul rand, Renault Trucks a ales, pentru inscriptionarea camioanelor sale, Lupul Dacic, reprezentarea originilor, istoriei, fortei si curajului poporului roman.“

Articole similare

Ad