Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad

Renault Trucks lansează AZI, 6 aprilie, noile game T și T High Evolution…

… în cadrul unui eveniment online ce poate fi urmărit de la 19.00 (ora Bucureștiului) la https://www.twitch.tv/scssoftware și care include și un test drive și o întâlnire în direct cu Paul Daintree, director de design în cadrul companiei franceze.

Noile modele sunt prezentate în cadrul jocului Euro Truck Simulator 2, astfel încât cei interesați să poată testa ergonomia cabinei și confortul oferit în zone urbane, pe drumuri regionale sau pe autostradă. Tot ce trebuie să faceți este să vă logați pe jocul PC Euro Truck Simulator 2, apreciat de peste 9 milioane de jucători din întreaga lume, și să împărtășiți experiențele de condus cu alți jucători, urmărind hashtag-ul #renaulttrucksevolution pe rețelele sociale.

În plus, Renault Trucks organizează în cadrul Euro Truck Simulator 2 și un concurs de design, unde sunteți invitați să vă proiectați propriul camion Renault Trucks T High Evolution, folosind configuratorul din joc. Cel mai bun design va fi selectat de echipa Renault Trucks Design și va fi prezentat, în câteva săptămâni, pe un camion real.

Pentru mai multe informații, filme, fotografii și înscriere în concurs: https://tckevolution.renault-trucks.com/en

Articole similare

Ad