Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault Trucks, singurul producător care garantează și performanța bateriilor

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le au antreprenorii care vor să achiziționeze un camion electric este legată de durata de viață a bateriilor. În general acestea sunt garantate de producător o anumită perioadă, care depinde de tipul de folosire a vehiculului.

Bateriile electrice pentru camioane sunt concepute pentru a rezista testului timpului, iar durata lor de viață este exprimată prin numărul de cicluri de încărcare, un ciclu reprezentând o descărcare completă urmată de o reîncărcare completă. Pe parcursul vieții eficiența bateriilor scade încet și progresiv, proces numit îmbătrânire, iar pierderea capacității duce la niveluri de performanțe ce scad și ele treptat și ireversibil și deci la o autonomie mai mică a vehiculelor și la o pierdere de putere.

În aceste condiții, Renault Trucks promite că este singurul producător de vehicule electrice care se angajează prin contract să garanteze performanța bateriilor montate pe camioanele sale: în timp ce ați producători garantează doar că oferă o baterie în stare de funcționare, compania franceză se angajează să furnizeze o baterie în stare de funcționare și a cărei performanță este garantată prin contract, pentru aplicațiile cărora li se adresează.

Articole similare

Ad