Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Revista Tranzit a decernat premiile de eficiență în transporturi în mediu virtual

Internațional Alexander, Transpeco Logistics & Distribution și Skiptrans au fost desemnați cei mai eficienți operatori de transport din România. Bogdan Dragomir, fondatorul Step One, este cel mai eficient manager de transport.

Gala Tranzit s-a desfășurat joi, 12 noiembrie, în mediu virtual, adunând, timp de aproape 7 ore, aproape 3.000 de participanți care au vizualizat transmisia live a evenimentului pe pagina de FaceBook a revistei Tranzit și pe contul de youtube al Trafic Media.

Internațional Alexander și-a adjudecat pentru a patra oară consecutiv Premiul I la categoria “Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc”. Anul acesta compania arădeană a adunat și cele mai multe voturi de popularitate, fiind singurul premiant care a câștigat și premiul de eficiență, și pe cel de popularitate.

Pe locurile al doilea și al treilea s-au clasat trei companii din Argeș – Dolo Trans Olimp (Premiul al II-lea) și Dianthus Company, respectiv Internațional Lazăr Company, care s-au clasat, la egalitate, pe locul al III-lea. O mențiune specială a mers către Vio Transgrup din Dâmbovița, cu un punctaj foarte apropiat de ocupantele locului al treilea.

Felicitările au mers și către celelalte 5 companii finaliste din acest an:Agexim, Dumagas, Fartud, Filip, Ravitex și Step One.

La categoria operatori de transport cu capital străin, premiul I a revenit companiei clujene Skiptrans, după ce anul trecut s-a clasat a doua. Premiul de popularitate a mers, la egalitate, la Arcese și Duvenbeck. Compania cu sediul în Brașov, Duvenbeck, a ocupat locul al doilea, iar H.Essers, locul al III-lea. Printre finaliștii din acest an s-au mai numărat Arcese, Logistic E. Van Wijk și Vos Logistics Cargo, câștigătorul premiului de anul trecut.

Anul acesta revista Tranzit a nominalizat 5 companii pentru premiul de Cel mai eficient operator de transport specializat, câștigat de Transpeco Logistics & Distribution, o companie aflată permanent de mulți ani în topul celor mai profitabile companii de transport din România.

Premiul de popularitate la această categorie a revenit, în urma voturilor cititorilor revistei Tranzit, Romstyl Impex. Printre nominalizați s-au mai numărat Hoedlmayr Lazăr România și Holleman Special Transport & Project Cargo.

Pentru “cel mai eficient manager de transport din România” s-au confruntat 4 manageri cu mare popularitate, drept dovadă și voturile destul de echilibrate primite din partea publicului. Premiul I oferit de revista Tranzit a mers la Bogdan Dragomir, directorul general al companiei Step One Spedition, care s-a focusat de mai mulți ani pe transport national, demonstrând că se poate face performanță și în transportul intern, dacă ai bazele necesare asigurării unui grad de încărcare cât mai bun pe camioane.

Premiul de popularitate a fost câștigat de Filip Miuțescu, de la Filip SRL, în condițiile în care și ceilalți doi manageri nominalizați – Mihai Baciu (Anasped) și Ovidiu Plăcintă (Express Euroscan) au primit, de asemenea, un număr consistent de voturi din partea publicului cititor al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad