Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ryanair adaugă o nouă rută Cluj-Dublin începând din 1 noiembrie

Ryanair, principala companie aeriană low-cost din Europa, a anunțat o nouă rută de la Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca către Dublin, Irlanda în cadrul programului de iarnă Dublin 22, pe fondul recentei suspendări ale acestor rute de către compania Blue Air.

Noua rută va fi operată începând cu acest an pe data de 1 noiembrie, de două ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă.

„Ryanair continuă să crească în România și în întreaga noastră rețea, în timp ce alte companii aeriene se luptă să rămână în aer, dezamăgind pasagerii. Cu toate acestea, încă o dată suntem aici pentru a salva situația și vom opera un program complet de peste 3.000 de zboruri zilnice pe tot parcursul sezonului de iarnă”, a declarat Jason McGuinness, directorul comercial al Ryanair, potrivit unui comunicat de presă.

Cu ocazia lansării cursei aeriene Cluj-Dublin, compania a pregătit un set de locuri disponibile limitate la tarife începând de la 19,99 euro pentru zborurile din perioada 1 noiembrie până în 31 ianuarie 2023, cu condiția să fie făcută rezervarea până pe 6 octombrie pe site-ul Ryanair. 

„Creșterea traficului este una dintre prioritățile Aeroportului Internațional Cluj și noi avem bucuria să ajutăm, putem răspunde mai bine nevoilor de conectivitate ale pasagerilor noștri, oferind mai multe oportunități de călătorie, cât și implicit, să oferim beneficii pentru întreaga regiune”, a completat David Ciceo de la Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Articole similare

Ad