Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz Cargobull continua sa livreze vehicule de la toate fabricile sale…

… cu atat mai mult cu cat in aceasta perioada dificila industria de logistica – si mai ales soferii – are o contributie extrem de importanta in mentinerea lantului de aprovizionare. Pentru a veni in sprijinul conducatorilor auto, Schmitz a luat masuri de protectie la toate fabricile sale, astfel incat sa garanteze ca livrarile produselor pot continua cat de bine posibil, respectand cerintele autoritatilor.
La fiecare locatie se ofera facilitati sanitare pentru soferi, deschise 24/24 si echipate cu dispensere de dezinfectant, iar informatiile despre igiena si pastrarea distantei fata de alte persoane sunt oferite in mai multe limbi.
Schmitz se gandeste la siguranta soferilor si cand ridica vehiculele, oferindu-le gratuit gustari si bauturi fierbinte sau reci, livrate de automate sau ambalate igienic.
Producatorul german se alatura companiilor care tin sa le multumeasca soferilor, a caror dedicare garanteaza ca transportul de marfuri continua in conditii cat mai bune posibil, astfel incat toata lumea sa fie aprovizionata cu ce are nevoie.

Articole similare

Ad