Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz primește un nou premiu pentru sustenabilitate, cu EcoFLEX

Producătorul german a obținut din nou premiul pentru sustenabilitate acordat de Huss-Verlag, de data aceasta pentru semiremorca-prelată aerodinamică S.CS EcoFLEX, parte a Schmitz Cargobull EcoGeneration.

Cu ocazia decernării trofeului, Andreas Schmitz, CEO-ul companiei, a declara că acesta conformă eforturile și misiunea sa de a continua să le ofere clienților soluții practice și sustenabile de transport, în sensul în care EcoFLEX aduce economii de carburant de până la 10%, ceea ce este cu atât mai importat nu numai din cauza scumpirii continue a motorinei, ci și în vederea atingerii obiectivelor legate de reducerea emisiilor de CO2.

Conceptul acestei semiremorci este, pe cât de eficient, pe atât de simplu: caroseria EcoFLEX se înclină spre spate, ceea ce reduce mult rezistența aerodinamică și aduce economii importante, mai ales pentru misiunile grele de transport, în care nu este nevoie de întreaga înălțime a zonei de încărcare. Iar dacă este nevoie de întregul volum util partea din spate a caroseriei se poate ridica. Înălțimea prelatei se poate ajusta pentru a se potrivi la înălțimea caroseriei și pentru a respecta întotdeauna cerințele legale.

Premiul European pentru Sustenabilitate în Transport se acordă în fiecare an, pentru mai multe categorii, de către experți independenți din mediul științific, presă și asociații profesionale, și își propune să încurajeze producătorii de vehicule comerciale să se preocupe tot mai mult de sustenabilitate.

Schmitz Cargobull a primit acest trofeu de mai multe ori, cel mai recent în 2019, pentru combinația EcoDuo, care a concurat la categoriile Concept și Inițiativă.

Articole similare

Ad