Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Semiremorcile Schmitz au acum disponibilitate mai mare…

… datorită noii aplicații TrailerConnect® TyreManager, ce reduce numărul de intrări în service. Aceasta a fost dezvoltată deoarece producătorul german nu dorește să se concentreze doar asupra dezvoltării continue a vehiculelor sale, care să le aducă tot mai multe avantaje clienților, ci și asupra oferirii de servicii pentru aceste vehicule.

Datorită noii aplicații TrailerConnect® TyreManager, senzorii pentru anvelope pot fi configurați ușor chiar de clienți după înlocuirea anvelopei, astfel încât toate informațiile relevante să fie iar disponibile imediat în portalul TrailerConnect®, drept pentru care nu mai este nevoie ca semiremorcile să meargă în service pentru această configurare.

În plus, senzorii sunt alocați noii poziții a roților cu doar câteva clicuri după înlocuirea anvelopei sau a senzorilor, prin simpla scanare a codului QR de pe senzor cu un dispozitiv mobil și prin reconfigurarea senzorului în aplicație. Senzorii sunt alocați prin schimbarea poziției fiecărei anvelope, schimbarea poziției axei sau informarea noilor senzori în legătură cu momentul în care este montată o nouă roată.

Toate configurările sunt documentate și afișate clar pentru fiecare semiremorcă în portalul TrailerConnect® și tot ce trebuie pentru a folosi aplicația este un telefon smart, o tabletă sau un computer, deci clientul nu se mai adresează unui service partener Schmitz.

Aplicația pentru configurarea și administrarea senzorilor anvelopelor este gratuită și nu există costuri nici pentru diagnoza ulterioară a softului. O condiție este ca semiremorca să fie echipată cu unitate de control al sistemelor telematice TrailerConnect® CTU sau CTU 3.

Clienții interesați să folosească TrailerConnect® TyreManager se pot înregistra la tyremanager.cargobull.com și imediat după asta pot începe să folosească aplicația.

Articole similare

Ad
Ad