Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sennder achiziționează Uber Freight Europa

Expeditorul digital de mărfuri Sennder, cu sediul la Berlin, a achiziționat afacerea europeană a Uber Freight pentru a-și accelera extinderea la nivel european.

Într-o tranzacție cu acțiuni, Uber va prelua o participație minoritară în Sennder, iar afacerea sa europeană de transport de mărfuri va continua să funcționeze sub marca Sennder, gestionând împreună peste 10.000 de camioane în întreaga Europă, cu o echipă puternică de 500 de oameni care gestionează 50.000 de încărcături/lună în Europa. Cele două companii au spus că „și-au unit forțele pentru a revoluționa în continuare industria digitală a mărfurilor din Europa, SUA și Canada”.

Sennder și Uber au încheiat un acord de colaborare strategică prin care Sennder va trimite către Uber Freight expeditorii care caută intermediere de marfă sau servicii similare în America de Nord și viceversa. „Acordul întărește poziția Sennder în poziția fruntașă între expeditorii digitali de mărfuri din Europa, îmbunătățindu-i în același timp și serviciile pe piețele sale cheie“, au spus reprezentanții Sennder, subliniind că vor înființa un nou birou în Amsterdam. În acest timp, Uber va continua să crească și să investească în afacerea Uber Freight din SUA și Canada.

Aceasta nu este singura tranzacție a lui Sennder în acest an, pentru că în iunie a fuzionat cu omologul francez Everoad, iar de curând a încheiat un joint venture cu Poste Italiane, cel mai mare operator logistic din Italia.

Articole similare

Ad