Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Speedwell achiziționează un teren de 15.000 mp pentru o nouă dezvoltare în Popești-Leordeni

Speedwell, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața imobiliară din România, a anunțat extinderea capacității de depozitare în hub-ul logistic SPACEPLUS prin achiziția unui nou teren de 15.000 mp în Popești-Leordeni.

Noul depozit este poziționat în proximitatea nodului rutier ce face legătura cu șoseaua de centură a Bucureștiului și DN4, totodată va dispune de o suprafață totală închiriabilă de aproape 8.000 mp. Localizarea oferă acces direct la sensul giratoriu suspendat, ce urmează să fie finalizat în Popești-Leordeni.

Proiectul SPACEPLUS West, lansat anul trecut în Chitila, a introdus un concept nou pe piața din România, destinat întreprinderilor mici și mijlocii. De asemenea, depozitul oferă unități de stocare sau producție de clasa A pentru uz industrial și/sau logistic. Noua dezvoltare ar urma îndeaproape aceleași specificații de prim rang, precum omologul său SPACEPLUS West.

„Suntem încântați să anunțăm achiziția noului teren pentru dezvoltarea proiectului nostru SPACEPLUS East. Obiectivul principal rămâne dezvoltarea afacerii într-o manieră sustenabilă, cu focus pe nevoile și cerințele clienților noștri. Astfel, ca și în cazul SPACEPLUS West, vom continua să oferim chiriașilor flexibilitate în configurare, dotări de ultimă generație și orientare spre securitate, siguranță, durabilitate și confort. Pe măsură ce prețurile utilităților cresc, și cererea de spații bine izolate și eficiente din punct de vedere energetic este din ce în ce mai pronunțată. Astfel, chiriașii noștri vor beneficia de un cost competitiv al chiriei, precum și de costuri mai mici ale energiei.”,

a precizat Jan Demeyere, Arhitect și Cofondator SPEEDWELL.

Conceptul SPACEPLUS este gândit pentru a răspunde nevoilor companiilor aflate în căutarea soluțiilor flexibile de depozitare, serviciilor și funcțiilor adiționale. Unitățile de depozitare standard variază începând de la 450 mp și pot fi extinse în funcție de nevoile chiriașilor, datorită modularității acestora și înălțimii libere de 6 m, potrivit unui comunicat de presă.

SPACEPLUS dispune de un design de ultimă generație, supraveghere 24/7 și acces controlat, respectând măsurile de siguranță pentru articolele depozitate. Spațiile vor fi dotate cu sprinklere și vor dispune de servicii suplimentare, precum încălzire pentru toate unitățile și amenajări personalizate pentru spațiile de birouri.

Dezvoltatorul urmează să se extindă în acest an cu încă 7.000 mp pentru primul său depozit, SPACEPLUS West din Chitila, închiriat integral în prezent.

Mai mult, Speedwell intenționează să adauge încă 8.000 mp, aferenți fazei a II-a a proiectului, în plus față de cei 7.000 mp, care vor fi construiți în acest an în SPACEPLUS West. Prin urmare, capacitatea de depozitare existentă de 3.000 mp va fi mărită cu dezvoltarea a încă 15.000 mp.

„Nevoia de spații logistice continuă să fie de mare interes pe piața din România, iar această achiziție reprezintă un nou pas în realizarea strategiei noastre de expansiune pe segmentul industrial-logistic. Dinamica cererii, evoluția tehnologică și înlocuirea unui stoc semnificativ de depozite care, din păcate, nu mai îndeplinesc cerințele tehnice, ne-au determinat să adăugăm o nouă locație pe harta Bucureștiului, de data aceasta în zona de est. Amplasate la doar 9 km de centrul orașului, ambele depozite pot fi o soluție de vis pentru orice afacere, o alternativă excelentă la logistica urbană.”,

a mărturisit Didier Balcaen, CEO și Cofondator SPEEDWELL.

Articole similare

Ad