Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sprinter sasiu detarat la 3,5 t: avantaj client de pana la 9.500 de euro

Disponibil pe piata romaneasca din iunie anul trecut, noul Mercedes-Benz Sprinter vine cu un interior reconstruit in jurul ideii de a oferi cel mai confortabil si functional loc de munca pentru sofer, fiind un vehicul sigur si eficient pentru proprietarul de flota si ajutandu-l sa aiba unul din cele mai bune costuri de exploatare din gama sa.
Raspunzand cerintei pietei de a veni cu un vehicul de capacitate mai mare, Mercedes-Benz Romania propune un model sasiu-cabina, care permite constructiv o masa totata de 5 t, detarat la 3,5 t. In acest fel firmele de distributie gasesc mai usor soferi care sa le conduca, avand nevoie doar de permis categoria „B”. In plus, pot fi accesate, fara probleme, chiar si cele mai aglomerate zone urbane, fara a achita taxe suplimentare de acces, ceea ce reduce suplimentar costul de exploatare.

Cu noul Sprinter sasiu, producatorul se adreseaza distributiei grele de produse refrigerate, medicamente, bauturi, carmangerie etc., domenii cu cerinte speciale, care nu admit timpi morti, iar intervalele generoase de revizie si rapiditatea cu care se desfasoara operatiunile transforma vehiculul in alegerea perfecta.
Cu o sarcina utila si un volum util record, cu motorizari puternice si economice, o cutie de viteze noua cu noua trepte, cu tractiune spate, 4×4, dar si, in premiera, cu tractiune pe fata, usor de carosat, Sprinter este asteptat sa isi mentina clientii traditionali si sa castige si altii noi. Pe langa posibilitatile imense de individualizare a configuratiei vehiculului, adaptabile la orice aplicatie, noul Sprinter aduce toate avantajele utilizarii internetului la bord: sistem de navigatie modern si eficient, comanda vocala si optiuni multiple de utilizare a oricaror gadgeturi, care poate atrage soferi tineri, aspect important pentru clienti, care se confrunta cu o acuta criza de forta de munca.
Sprinter 516 CDI cu transmisie manuala ofera un consum de combustibil urban, extraurban, mixt conform NEDC 9,2/100 km, de 7,6 l/100 km, 8,2 l/100 km. Emisiile de CO2 in regim mixt ajung la un 216 g/km, aspect important conform noilor norme europene.
Datorita gamei complexe de optiuni de echipamente, versiunile Sprinter sasiu-cabina si cea cu platforma pot fi reglate cu precizie pentru utilizarile specifice domeniului de activitate sau pentru cerinte speciale. Variantele de echipamente gradate usor fac posibila configurarea cu precizie a autovehiculului in functie de cerintele clientului.
Dotarile in serie pentru sasiul Sprinter si camioneta Sprinter cu suprafata de incarcare prezinta o paleta bogata. Mai ales dotarile legate de siguranta si confort al soferului, care au un nivel superior, mai ales in conditiile in care acesta poate fi utilizat cu succes pentru distributia urbana, unde soferul petrece foarte mult timp in masina.
Prin oferta pregatita de producator pentru piata romaneasca (includerea mai multor echipari optionale in dotarea standard) pentru Sprinter sasiu, clientul beneficiaza de un avantaj de pana la 9.500 de euro (TVA inclus), ceea ce reprezinta 22-25% din pretul de vanzare. Sprinter sasiu este insotit de un pachet de finantare atractiv prin Mercedes-Benz Financial Services, cu o dobanda de doar 1,99% pe an pentru 12 luni.
Vehiculul ofera un consum de combustibil scazut si costuri de intretinere reduse, combinate cu o fiabilitate ridicata si o valoare de revanzare mare. In plus, clientul beneficiaza automat de o garantie de trei ani. Oferta este valabila pana la 30 septembrie 2019. Detalii suplimentare pot fi obtinute de la partenerii autorizati Mercedes-Benz.

Articole similare