Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

STP Alba Iulia, cea mai buna companie de transport public

Societatea de Transport Public (STP) SA Alba Iulia a castigat premiul IRU Bus Excellence Award 2013 pentru investitiile semnificative in flota, pentru respectarea programului si pentru sistemul integrat de ticketing.
Stelian Nicola, General Manager STP SA Alba Iulia, a declarat “Transportul public in Alba Iulia ofera fiecarui cetatean posibilitatea de a avea o viata sociala activa, acces la munca, educatie si servicii publice chiar daca nu detine un automobil.
 

Traseele noastre acopera intregul oras, astfel calatorii nostri pot ajunge oriunde doresc. Desi compania este 100% privata, ne consideram un transport public pentru oras, avand misiunea de a creste calitatea serviciului de transport public pentru pasagerii nostri".
STP SA Alba Iulia detine 90 de autobuze, nu mai vechi de sase ani, cu un impact redus asupra mediului prin utilizarea biocarburantilor, cu aparate de aer conditionat si incalzire suplimentara. Compania a construit propria statie de alimentare si detine una dintre cele mai moderne spalatorii.
STP SA Alba Iulia este implicata in proiectul ENERQI. Prin acesta este verificata calitatea serviciului de transport prin sondaje de opinie printre calatori.

Articole similare

Ad