Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău adaugă cinci rute noi internaționale

  • Foto: Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău

Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău a găzduit în această săptămână o conferință de presă în care a anunțat adăugarea a cinci noi destinații la portofoliul său.

Noile destinații includ Bergamo, Bologna, Madrid, Liverpool și Catania, oferind pasagerilor mai multe opțiuni de călătorie și consolidând poziția aeroportului pe piața internațională.

Odată cu adăugarea noilor destinații, pasagerii din regiunea Moldovei au acum o varietate mai mare de opțiuni de călătorie și către destinații populare.

În contextul sezonului de vară, Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău a subliniat un orar plin către cele mai căutate destinații. În plus, pentru a satisface cererea crescută, au fost introduse curse charter către Grecia (Creta – Heraklion) și Turcia (Antalya), completând astfel oferta diversificată a aeroportului și oferind călătorilor mai multe posibilități de a-și planifica vacanțele și călătoriile de afaceri.

În cadrul conferinței de presă a fost prezent și Valentin Ivancea, Președintele Consiliului Județean, care a evidențiat sprijinul continuu oferit de administrația locală pentru dezvoltarea comunității. Proiectul „Bacău Re-Connect” este un efort semnificativ în consolidarea conexiunilor și a conectivității aeroportului Bacău cu diferite comunități și destinații.

De asemenea, reprezentanții DAN AIR și cei ai Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău au demonstrat un angajament ferm față de satisfacția pasagerilor, evidențiind progresele înregistrate în acest sens.

Detalii suplimentare despre serviciile oferite și pentru efectuarea rezervărilor, pot fi găsite pe website-ul oficial al Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău la adresa www.bacauairport.ro.

Articole similare

Ad