Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Telematica in 2019: dezvoltarea aplicatiilor pentru smartphone si solutii pentru o mai buna comunicare sofer-dispecer-manager

Piata telematicii va continua sa fie extrem de competitiva in 2019, iar confruntarea se va da in continuare intre dezvoltatorii de solutii telematice si producatorii de vehicule care integreaza astfel de echipamente. In opinia WebEye, focusul va fi pe dezvoltarea aplicatiilor pentru mobil si integrarea aplicatiilor telematice cu sistemele ERP.
Acest din urma element este foarte important deoarece, in general, clientii solicita un transfer mare de informatii, arata WebEye. Ca si tendinte generale, compania se asteapta la cresterea in continuare a gradului de penetrare a telematicii, precum si la cresterea nivelului de automatizare si personalizare a rapoartelor, data fiind tendinta transportatorilor de a petrece cat mai putin timp studiind aplicatiile. Tot legat de 2019, o prioritate a WebEye este legata de intarirea brandului pe pietele din Europa, inclusiv Romania, unde grupul are o echipa puternica si a raportat, in ultimii ani, cresterea constanta a cifrei de afaceri.

De asemenea, WebEye Romania urmareste cresterea pietei pe segmentul solutiei MyWebEye, care se adreseaza van-urilor. „Ne vom concentra in continuare pe calitate, pentru ca avem clienti din ce in ce mai exigenti mai ales in ceea ce priveste managementul combustibilului si al intretinerii camioanelor. Comunicarea este a doua directie importanta, pentru ca de ea depinde in mare masura performanta unei companii. In acest sens am dezvoltat aplicatia de mobil WebEye Driver pentru soferi, dispeceri si manageri”, a declarat Levente Gall, CEO WebEye Europa Centrala si de Est. WebEye Driver inlesneste atat comunicarea cu soferul prin serviciul de mesaje scrise, cat si un management general mai bun, prin optiunile predefinite de alimentari combustibil, costuri, urmarirea anumitor senzori (de exemplu temperatura). Aceasta aplicatie este integrata si cu modulul de Scanner, care scaneaza si transmite rapid CMR-urile. Pentru cei care folosesc echiparile WebEye si pentru taxa de drum in Ungaria, WebEye Driver pune la dispozitia clientului posibilitatea de management rapid asupra schimbului de axe. Acest lucru se va face cu o simpla selectie a numarului de axe, functie prin care incercam sa reducem cat mai mult riscul ca transportatorii sa primeasca accidental amenzi. Toate aceste dezvoltari sunt gandite la nivel global, fiind utilizate atat in Romania, cat si in celelalte tari. Dintre solutiile telematice, sunt preferate in continuare cele care monitorizeaza consumul de combustibil. WebEye va dezvolta modul de prelucrare si interpretare a datelor din CanBus. In Romania, piata este saturata cu firme de urmarire GPS, dar concurenta in telematica este mai mica. 90% dintre transportatori folosesc in prezent un sistem de monitorizare.

Articole similare

Ad