Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Texaco lansează noul ulei de motor Delo 600 ADF cu tehnologia revoluţionară OMNIMAXTM

Texaco Delo 600 ADF cu OMNIMAX™, o tehnologie brevetată Chevron, este primul ulei de motor pentru vehicule grele cu capacitatea de a reduce drastic depunerile de funingine din filtrele DPF, ajutând la furnizarea de protecție remarcabilă a sistemului atât pentru motor, cât și pentru sistemul de emisii.

Potrivit transportului pe şosea, dar și off-road, Texaco Delo 600 ADF are în compoziţie doar 0,4 % cenușă sulfatată, mult mai puțin decât limita API și ACEA (1 %).

Această nouă linie de produse și tehnologia de aditivare contribuie la reducerea drastică a ratei de înfundare a DPF, ducând la prelungirea duratei de viață a DPF, cicluri de regenerare mai puțin frecvente și contribuind la o economie de combustibil îmbunătățită cu 3% pe întreaga durată de viață a DPF. „Texaco Delo 600 ADF reduce semnificativ rata de înfundare a DPF, pentru a prelungi durata de viață a DPF de până la 2,5 ori. Acest fapt atrage o economie de combustibil de 3%, oferind avantaje semnificative clienților”, a declarat Rommel Atienza, director comercial Chevron.

Pe lângă protecția DPF, Texaco Delo 600 ADF îndeplinește sau chiar depășește specificațiile ACEA E6, E9 și OEM și a demonstrat o stabilitate remarcabilă la oxidare în industrie, oferind posibilitatea de a prelungi intervalul de schimb al uleiului de motor. Texaco Delo 600 ADF oferă, de asemenea, protecție împotriva uzurii trenului de supape și performanțe privind depunerile de pe pistoane.

Întreaga linie Delo 600 ADF, disponibilă începând cu 1 aprilie 2021, include Delo 600 ADF 15W-40 şi Delo 600 ADF 10W-30.

Articole similare

Ad