Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Toate cele 94 de autotractoare LNG inmatriculate in Romania sunt Iveco

Conform DRPCIV, la final de noiembrie erau inmatriculate in Romania doar 94 de autotractoare cu LNG, majoritatea achizitionate din vestul Europei, toate fiind Iveco, insa aceasta statistica timida pentru LNG se va schimba cat de curand pentru ca producatorul italian se pregateste sa subventioneze 100% o statie mobila de alimentare in vestul tarii, odata cu prima flota de tractoare LNG vandute de Iveco Romania. Flota va fi dedicata atat transportului international, cat si distributiei nationale.

„Statia va fi pozitionata in vestul tarii, astfel ca nu doar vor putea intra in tara, ci cu plinul facut in Romania se va putea ajunge, in cazul misiunilor cu pana la 5 t de marfa, chiar si pana la Bucuresti si retur“, a afirmat Vincenzo Nicolo, business director Iveco Cehia, Slovacia si Romania.
Daca livrarea acestei flote de autotractoare LNG se va realiza incepand din aprilie, vehiculele vor avea cabina noua, impreuna cu toate beneficiile si avantajele aduse de reducerea consumului de carburant conferite de noua cabina aerodinamica si maximizarea confortului pentru sofer, conform noii viziuni Iveco.

Articole similare

Ad