Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transportatorii spanioli pregătesc o platformă centralizată pentru clienți

Asociația Expeditorilor Spaniei (ACE) va elabora o platformă centralizată cu scopul de a vedea statistic informațiile cu privire la prețurile din transportul de mărfuri cu ajutorul căruia clienții pot „revizui prețul operațiunilor sau pot să evalueze eventualele riscuri datorate lipsei de servicii”, potrivit unui comunicat al asociației.

Odată cu finalizarea designului, ACE va distribui o versiune beta pentru cei interesați să o testeze, precum și pentru cei care să facă sugestii de îmbunătățiri.

Încă din 2018, ACE a realizat un raport lunar privind situația transportului de marfă, cu date statistice privind cele patru moduri: rutier, maritim, feroviar și aerian. Acest raport reflectă evoluția unui set de indicatori selectați, pe baza datelor extrase din diferite surse (Ministerul Transporturilor, porturile de stat, Drewry, INE, DGT, Datacomex, AENA etc.). Însă, scopul proiectului este ca expeditorii să poată găsi într-un singur loc datele de care au nevoie pentru a lua decizii.

„Platforma prezintă un nivel atractiv de vizualizare, prin intermediul panourilor și graficelor, putând stabili filtre, căuta tendințe, analiza abaterile și extrage date istorice în trei domenii definite: ofertă, cerere și costuri, atât pentru transportul național, cât și pentru cel internațional”, a explicat ACE. Rezultatul activității se adresează expeditorilor care doresc să obțină informații despre principalii parametri ai pieței de transport, precum și să interacționeze în funcție de diferitele nevoi.

Articole similare

Ad