Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tranzacție surpriză pe piața transporturilor: International Alexander preia Vio Transgrup

INTERNATIONAL ALEXANDER HOLDING, specializata in transport si logistica, al carei fondator este omul de afaceri SIMION APREUTESE, a anuntat extinderea activitatii prin achizitia Vio Transgrup, o companie de transport din Targoviste, care si-a crescut constant afacerea in ultimii cinci ani.

Vio Transgrup s-a specializat pe transporturile de marfa de valoare, fiind prima companie de transport de la noi din tara certificata TAPA 1.

Dupa discutii de mai bine de un an, Grupul IAH a obtinut acordul de la Consiliul Concurentei si a devenit oficial proprietar al Vio Transgrup la finalul anului 2020. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica de fondatorul International Alexander, insa finantarea acesteia a fost sustinuta de Unicredit Bank. Procesul de achizitie a companiei Vio Transgrup de catre International Alexander a fost asistat de Deloitte Romania.

Pozitionate in topul firmelor de transport din punct de vedere al cifrei de afaceri si profit, cele doua companii vor forma impreuna un grup extrem de puternic nu numai pe piata romaneasca de transport, ci si pentru piata regionala si internationala. International Alexander este cea mai stabila companie de transport din industrie si a confirmat an de an cresteri remarcabile, primind in ultimii patru ani trofeul “Cel mai eficient operator de transport cu capital romanesc”, premiu acordat de revista Tranzit.

De asemenea, cei doi manageri ai International Alexander si al Vio Transgrup – Loredana Apreutese si Viorel Angelescu – au obtinut in 2018 si respectiv 2019 premiul pentru “Cel mai eficient manager de transport din Romania”.

Astfel, prin dezvoltarea serviciilor oferite in mod constant, clientii International Alexander Holding vor beneficia de o gama diversificata, specializata si cu focus pe securitatea intregului lant de transport si logistica.

Articole similare

Ad