Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tranzit a desemnat cei mai eficienti operatori de transport si logistica ai anului. Afla cine sunt castigatorii pe 1 noiembrie, la Cluj!

In cadrul celei de-a noua Gala Tranzit, care va avea loc pe 1 noiembrie, la Cluj-Napoca, vor fi acordate trofee pentru „Cel mai eficient operator de transport cu capital romanesc“, „Cel mai eficient operator de transport cu capital strain din Romania“ si „Cel mai mai eficient operator de logistica“. Ca de obicei, vor fi premiati si cei mai eficienti manageri de transport si logistica.

Dupa analiza amanuntita a datelor financiare realizate in 2018, cat si a evolutiei din ultimii patru ani, finalistii la categoria „cel mai eficient operator de transport cu capital romanesc“ sunt: Com Divers Auto Ro, Dianthus Company, Dolo Trans Olimp, Dumagas Transport, Dunca Expeditii, Filip, International Alexander, International Lazar Company, Ravitex, Total NSA si Vio Transgrup.
Duvenbeck Logistik, Euro Fleet Transport, Logistic van Wijk, Skiptrans si Vos Logistics au intrat in competitie pentru titlul de “Cel mai eficient operator de transport cu capital strain“. Datele finaciare pentru Carrion Expedition, castigatorul en titre al titlului, nu au fost disponibile, lipsind astfel principalele informatii pentru a mai intra in cursa.
Aquila Part Prod Com, DSV Solutions, DB Schenker, GebruderWeiss, GEFCO, IB Cargo, KLG Europe, H.Essers, Transmec RO, Yusen Logistics sunt operatorii de logistica cu cele mai bune rezultate financiare in 2018, conform criteriilor Tranzit.
Ca de fiecare data, premiile pentru cei mai eficienti transportatori de logistica si transport vor fi acordate in functie de criterii de performanta precum rezultatele operationale (fara a tine cont de veniturile din alte surse sau alte activitati), cifra de afaceri, gradul de rentabilitate a utilizarii activelor, investitii realizate in ultimul an, fie ca provin din credite bancare sau din capitaluri proprii, gradul de capitalizare si cel de indatorare, lichiditatea imediata, durata de plata a datoriilor, salariul mediu brut etc.
Va invitam pe 1 noiembrie la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca pentru a afla care sunt castigatorii! Pentru a ocupa ultimele locuri disponibile, inscrieti-va la tel. 021 777 06 98/90 si respectiv pe email: office@traficmedia.ro

Articole similare

Ad