Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Un aliat heavy-duty pentru profesionisti heavy-duty

Grupul Autonet – cel mai important nume de pe piata distribuitorilor de piese si servicii auto din Romania – are o prezenta din ce in ce mai puternica pe segmentul vehiculelor comerciale si al flotelor.

Grupul Autonet se compune din 11 firme care isi desfasoara activitatea in trei tari si acopera o arie larga de segmente foarte utile profesionistilor din domeniul auto, fiind unul dintre liderii de piata din regiune.
 

Autonet Import Romania este membru ATR – asociatia celor mai mari importatori si distribuitori de piese de schimb pentru automobile – si are peste 45 de filiale in toata tara, peste 200 de furnizori de top, peste 8.000 de parteneri doar in Romania si peste 800 de angajati dedicati. Acestea sunt doar cateva cifre cu care se mandreste liderul de piata al distribuitorilor de piese din tara noastra, in cei peste 18 ani de experienta. In toti acesti ani de activitate pe piata romaneasca si nu numai, filosofia de dezvoltare a Autonet Import s-a bazat pe asigurarea de servicii integrate pentru partenerii sai. Astfel, pe langa piese de schimb de cea mai inalta calitate, firma satmareana ofera o gama larga de traininguri si scolarizare, concepte de service, asistenta tehnica, echipamente de service, programe de management pentru flote sau reciclare.
Unul dintre cele mai dinamice segmente de business in care Autonet Import activeaza este cel al vehiculelor comerciale. Prin parteneriatele puternice cu cei mai importanti furnizori de componente destinate camioanelor si prin departamentul special dedicat vehiculelor comerciale, Autonet Import asigura clientilor sai din aceasta arie de activitate competitivitate si un plus de profesionalism. Acest lucru este valabil atat in ceea ce priveste piesele de schimb, cat si …

Articole similare