Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou trailer compact, usor de manevrat si versatil de la Faymonville

Faymonville a lansat VarioMAX Plus, un trailer compact cu sarcina utila de pana la 105 t in configuratia cu 12 axe, pentru combinatii mari cu platforma joasa, care imbina avantajele binecunoscutelor sisteme VarioMAX si CombiMAX. Noul vehicul este conceput pentru transportul celor mai grele masini de constructii, al concasoarelor s.a., avand capacitatea de a incarca greutati uriase si fiind si versatil si usor de manevrat. VarioMAX Plus are la baza tehnologia axei Joker, care permite integrarea unui boghiu cu o axa fie in spatele gatului de lebada, fie in spatele platformei joase cand e nevoie sa fie transportata o sarcina mai mare. Iar conversiile se pot face usor si rapid. Designul compact face ca vehiculul sa fie usor de manevrat pe santiere inguste de constructii si pe drumuri de acces, iar principiul modular este folosit pentru ca trailerul sa fie prietenos, ceea ce inseamna ca soferul poate actiona toate functiile intuitiv, dupa o scurta perioada de training.

Cumparatorii pot alege dintre anvelope robuste de 19,5" sau compacte de 17,5", iar tehnologia axelor pendulare se regaseste si in constructia noului model, acest tip de axa fiind conceput special pentru terenuri dificile si permite o cursa de 600 mm si un unghi de virare de pana la 60 gr. Miscarea pendulului duce la o compensare optima a axei intre axele individuale pe suprafete denivelate si in conditiile unor inaltimi diferite ale garzii la sol.
Boghiul fata poate fi decuplat de gatul de lebada daca e nevoie si poate fi transportat pe platforma joasa cand este descarcat, pentru a respecta dimensiunile admise pe sosele. Iar datorita folosirii otelului de granulatie fina si foarte rezistent VarioMAX se adapteaza la cele mai dificile conditii de lucru.

Articole similare

Ad