Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS Healthcare își dublează suprafața hub-ului logistic medical din Republica Cehă

Grupul UPS a adăugat 6.000 mp hub-ului de logistică la cel mai înalt nivel de performanță în domeniul medical din Ostrava, Republica Cehă, spațiu conform cu GDP. Astfel, va crea până la 50 de noi locuri de muncă și va găzdui medii cu temperatură controlată pentru o gamă largă de medicamente și produse biologice sensibile.

UPS Healthcare, situată în inima Europei Centrale și de Est, susține dezvoltarea regiunii și asigură un acces mai bun la piețele emergente din Europa de Est. Prin această extindere, hub-ul de logistică va oferi o altă legătură directă din Europa cu rețeaua globală UPS.

Prima unitate logistică UPS destinată domeniului medical din țară a fost inaugurată în octombrie anul trecut cu o suprafață de 3.800 mp. Noua extindere va îmbunătăți timpii de expediere, precum şi distribuția pentru spitale și farmacii în Republica Cehă, Slovacia, Polonia și Ungaria.

Inovațiile indică un procent de 80% din produsele farmaceutice de specialitate și din medicina personalizată din Europa care au nevoie de un transport cu temperatură controlată, de aceea compania își valorifică continuu această tendință prin noi investiții.

Compania intenționează să achiziționeze Grupul Bomi ce dispune de facilități cu temperatură controlată în 14 țări din Europa și America Latină, precum și de o echipă cu competențe avansate de aproximativ 3.000 de membri Bomi.

În plus, UPS intensifică un serviciu de livrare expres, UPS Premier susținut de tehnologie prin utilizarea senzorilor avansați, astfel coletele de mici dimensiuni vor fi organizate cu prioritate în rețeaua globală a companiei.

„Clienții noștri activează pe unele dintre piețele cu cea mai rapidă creștere pe segmentul medical din lume, iar produsele lor de generație următoare necesită servicii aproape perfecte. Nu investim doar pentru a răspunde nevoilor clienților noștri de soluții end-to-end de calitate, ci investim și în comunitățile în care lucrăm și trăim prin crearea de noi locuri de muncă”,

a declarat Fredrik Jansson, Managing Director, Europa Centrală și de Est, UPS Healthcare Europa.

Articole similare

Ad