Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS: Platforma ORION a fost imbunatatita cu functia de optimizare continua a rutelor de livrare

UPS a actualizat platforma ORION (On-Road Integrated Optimization and Navigation) cu functia Dynamic Optimization, care recalculeaza rutele de livrare individuala pe tot parcursul zilei, in functie de conditiile de trafic, de obligatiile de preluare si de modificari ale livrarii comenzilor.
Platforma ORION a fost implementata in 2012 si furnizeaza soferilor cele mai eficiente rute pentru livrari si preluari pentru peste 66.000 de rute din SUA, Canada si Europa. In 2019, UPS a adaugat in platforma functia UPSNav, pentru instructiuni detaliate la fiecare schimbare de directie, pentru a-i ghida pe curieri nu doar catre adrese, ci si catre locatii de livrare si preluare care nu sunt vizibile din strada.
 
Sistemul de rute pentru UPSNav a fost creat pe baza traseului static ORION, pe care soferii il primesc dimineata, inainte de inceperea livrarilor. Acum, Dynamic Optimization actualizeaza rutele chiar in timp ce acestia se afla pe traseu, pe baza schimbarilor care apar. „ORION a fost conceput pentru curierii care fac in medie 135 de opriri pe zi”, spune Juan Perez, UPS Chief Information and Engineering Officer, subliniind ca noua componenta a platformei va imbunatati timpii estimati de livrare, oferind mai multa precizie, dar si vizibilitate sporita pentru clienti.
Dynamic Optimization va fi implementat pe parcursul a 12 luni.

Articole similare

Ad