Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 4,1%

Potrivit INS, volumul lucrarilor de constructii a scazut in primul trimestru din 2013, ca serie bruta, cu cu 4,1%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, iar volumul lucrarilor de constructii noi s-a diminuat cu 15,2%. Pe elemente de structura, s-au inregistrat cresteri la lucrarile de reparatii capitale (47,9%) si la lucrarile de intretinere si reparatii curente (12,9%).
Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor a crescut la cladirile rezidentiale si la cele nerezidentiale, cu 23,2, respectiv 3,4%, in vreme ce la constructiile ingineresti volumul lucrarilor a scazut cu 10,4%.
 

In primul trimestru al anului, comparativ cu trimestrul corespunzator al lui 2012, volumul lucrarilor de constructii, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, s-a diminuat cu 5,1%, scadere evidentiata la lucrarile de constructii noi (13,5%). La lucrarile de reparatii capitale si la cele de intretinere si reparatii curente s-au inregistrat cresteri cu 50,4, respectiv 7,3%.

Articole similare