Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wielton livrează 137 de semiremorci pentru intermodal către LINK

Acestea sunt echipate cu sisteme ce permit transportul în siguranță al foilor de metal, aparatelor casnice sau anvelopelor și constituie o altă dovadă a angajamentului producătorului polonez de a se adapta cerințelor particulare ale clienților și de a reduce emisiile poluante.

Wielton este furnizor de semiremorci pentru LINK de peste 15 ani și modelele Curtain Master Mega comandate de data aceasta sunt personalizate pentru transport intermodal folosind vagoane de tren. În plus, ele se remarcă și prin siguranță, confort și ergonomie în utilizare nu doar în timpul transportului, ci și al încărcării/descărcării. Până acum LINK a comandat 1.000 de semiremorci Wielton.

În prezent se observă o dezvoltare mai rapidă a transportului intermodal, ce câștigă cotă de piață de la un an la altul, inclusiv în Polonia, care, datorită așezării geografice favorabile și rețelei feroviare dense, are un potențial mare de a se dezvolta și în continuare, ceea ce va duce la scăderi de costuri și de emisii poluante.

Articole similare

Ad