Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Yale lansează seria N de stivuitoare

Operatorii din depozite și logistică sunt adesea nevoiți să urce și să coboare în mod regulat de pe stivuitor în timpul sarcinilor lor operaționale normale. Seria N are o serie de caracteristici care ajută operatorul să coboare rapid și în siguranță de pe stivuitor.

Poziția în trepte oferă o intrare și ieșire excelentă, care, combinată cu poziția de protecție deasupra capului, minimizează răsucirea în timp ce operatorul urcă în cabină, reducând flexia spatelui și a trunchiului operatorului. O treaptă mare este unul dintre cele trei puncte de contact, alături de un mâner convenabil pentru mâna stângă și de cotiera rabatabilă a scaunului, pentru a oferi operatorului o modalitate sigură de a intra în autocamion.

Fiind piatra de temelie a lanțului de aprovizionare, operațiunile de depozitare și logistică vor avea probabil nevoie de camioane care să funcționeze atât în medii interioare, cât și în exterior. Adăugarea de lumini LED de mare putere pe Seria N asigură o iluminare superioară în condiții de întuneric. În cazul în care autocamioanele sunt utilizate în zone exterioare, cabina poate fi configurată pentru diferite climate. Pot fi specificate caracteristici precum încălzitoare sau aer condiționat.

Atunci când se plasează frecvent încărcături pe rafturi în depozite, vizibilitatea către încărcătură, furci, rafturi și încărcături depozitate este esențială pentru operator. Seria N are o fereastră largă a catargului, ajutând operatorul să vadă încărcătura de fiecare dată când o ridică. De asemenea, acesta poate fi echipat cu o linie laser pentru furci, ajutând la reducerea presupunerilor operatorului în timpul ridicării la înălțime.

Clienții din industria auto au cerințe similare cu cele ale operațiunilor de depozitare și logistică, cu unele provocări suplimentare cheie.

O campanie de eficientizare a logisticii la nivelul întregii industrii a dus la utilizarea unor ambalaje mai ușoare și returnabile – și, odată cu aceasta, la un risc crescut de deteriorare a ambalajelor de către stivuitor. Seria N oferă câteva opțiuni excelente pentru a reduce acest risc, permițând manipularea cu grijă a ambalajelor.

Aceasta include un nou sistem hidraulic, care oferă o sensibilitate îmbunătățită și un control fin. Împreună cu sistemele de acționare de top din industrie, stivuitorul permite operatorilor să plaseze încărcăturile cu consecvență și precizie.

În industria alimentară, este o practică obișnuită ca clienții să aibă încărcături ușoare, dar voluminoase, ceea ce poate limita vizibilitatea înainte, crescând astfel nevoia de a conduce mai mult în marșarier.

Pentru a facilita manevrele în marșarier, utilizatorii pot beneficia de un mâner de tracțiune spate cu opțiune de claxon. Mânerul este amplasat convenabil pe piciorul din spate al apărătorului superior și ajută la reducerea efortului asupra spatelui operatorului atunci când conduce în marșarier. Adăugarea butonului de claxon permite operatorului să folosească funcția de claxon fără a fi nevoit să își ia mâna de pe volan. În timp ce operatorii ar trebui să fie atenți la direcția de deplasare, o cameră de mers înapoi opțională poate sprijini vizibilitatea în spatele autocamionului, în special în timpul manevrelor și al primei îndepărtări.

Încărcăturile înalte sunt adesea stivuite în bloc, ceea ce aduce propriile probleme operaționale. Acestea pot fi mai puțin sigure pe furci din cauza centrului de greutate ridicat, în special atunci când sunt stivuite una peste alta. Seria N dispune de o serie de caracteristici care să ajuteoperatorul , de la un simplu spătar pentru încărcătură până la sistemul de stabilitate dinamică, în cazul în care performanța stivuitorului este limitată în situații de ridicare a catargului la mare înălţime. „Există și mai multe caracteristici și opțiuni oferite de gama noastră Seria N, care pot adăuga valoare operațiunilor clienților. Acesta este un produs incredibil de interesant, proiectat pentru a contribui la creșterea nivelului de eficiență și productivitate pentru clienții noștri și angajații lor. Îi încurajăm pe toți cei interesați să afle mai multe despre această gamă să ia legătura cu echipa noastră chiar astăzi și să afle cum Seria N îi poate ajuta să își stabilească propriul standard”, a concluzionat Phil Mean, Product Strategy Manager la Yale Europe Materials Handling.

Articole similare

Ad