Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Yale mizează pe robotizare

Yale a constatat un interes crescut în ultima vreme pentru gama sa de echipamente robotizate, care pot fi conectate cu sistemele de management ale depozitelor. Foarte important, trecerea utilajelor din modul de funcţionare automat în cel manual se poate face prin simpla apăsare a unui buton.

„La Yale, am implementat tehnologia și software-ul pentru a oferi soluții robotizate performante, adaptabile condiţiilor de lucru, pentru o flexibilitate sporită comparativ cu soluțiile care necesită infrastructură de navigație dedicată”, a declarat Ron Farr, manager soluții de depozitare Yale.

Spre exemplu, stivuitorul cu contragreutate Yale MC-10-15 poate manipula paleți până la o înălțime de 1,8 m, pe benzi transportoare sau pe al doilea sau al treilea raft. Laserul frontal permite echipamentului identificarea paletul, iar scanerul de coduri de bare îl validează dacă este cel corect.

„Roboții Yale sunt conduși de tehnologia Balyo de detectare a obstacolelor, care adaptează lin, dar eficient, viteza, pentru a minimiza opririle și șocurile, încetinind până la o oprire completă, dacă este necesar.” Farr explică faptul că toate echipamentele robotizate Yale, inclusiv tractorul de remorcare MO50-70T și selectorul de comenzi MO10-25, au o interfață cu ecran tactil și pot fi comutate în modul manual pentru a finaliza sarcini în afara parametrilor pre-programați ai utilajului.

Operatorii de logistică pot interacționa cu echipamentele în timp real, iar software-ul se poate integra cu Enterprise Resource Planning (ERP) și Warehouse Management Systems (WMS) existente. Echipamentele robotizate sunt ideale pentru îndeplinirea sarcinilor repetitive, cum ar fi mișcarea paleților în mediul depozitului și operaţiuni de încărcare/descărcare.

Articole similare

Ad