News  | 
19.05.2017 / 
Trafic Media

Vineri, 26 mai, revista Tranzit organizeaza la Bucuresti o conferinta cu tema „Strategiile de distributie dicteaza vanzarile”.
Directori de logistica si antreprenori din industrie iau in discutie oportunitatea externalizarii activitatii de logistica si distributie cantarind deopotriva avantajele si dezavantajele acestei metode de eficientizare a activitatii pentru unii dintre producatori si retaileri. Tot pe partea de distributie, se vor analiza criteriile cele mai importante in functie de care firmele cu reprezentare la nivel national isi dimensioneaza si isi construiesc retelele de distributie, centrele de cross-docking si rutele de transport.
 

Despre strategii si eficientizare a activitatii de livrare a bunurilor achizitionate online discutam in cadrul unei dezbateri cu titlul „Last mile delivery - tendinte si provocari”, cu participarea mai multor reprezentanti ai uor firme de curierat, logistica si distributie de paleti. „Modelul german” al industriei de logistica va fi prezentat de redactorul-sef al celei mai prestigioase reviste de logistica din Germania (Logistik Heute), Thilo Joergl, in timp ce Mirela Scarlatescu, Group Supply Chain Director Policolor, va prezenta un studiu de caz pe construirea unui supply-chain cu focus pe client.

Va puteti inscrie la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , la telefon 021 777 06 98 / 021 777 06 99 sau completand formularul de inregistrare.

,

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or