News  | 
10.10.2017 / 
Trafic Media
Galerie foto/video
1

Pall-Ex Romania a transportat paletul cu numarul 1 milion, fiind prezenta pe piata locala de 6 ani, fiind prima retea de distributie marfuri paletizate din Estul Europei.
„1 milion de paleti transportati este o cifra care ne consolideaza pozitia si certifica preferintele clientilor pentru solutiile pe care le oferim, prin modelul nostru inovativ de business: Pall-Ex Romania este astazi lider al pietei de transport si distributie expres de marfuri paletizate. Este o borna cu care ne mandrim mai ales ca am plecat de la zero si am castigat increderea celor peste 3000 de clienti deserviti in mod regulat.
 

Alaturi de focusul pe calitate, in valorile Pall-Ex regasim actiunile de caritate. Pall-Ex Romania se gandeste la comunitatea din care facem toti parte si ne celebram succesul ajutandu-ne semenii. Astfel, vom organiza impreuna cu toti membrii retelei o Campanie de donare de sange la nivel national“, a declarat CEO-ul companiei, Danor Ionescu. Campania la care face referire directorul executiv se numeste „1 milion de paleti transportati - 1 milion de picaturi donate pentru viata.“
Pall-Ex este compania de logistica din Romania care detine cea mai intinsa retea de depozite, fiind prezenta in 34 de locatii din tara. Modelul Pall-Ex este bazat pe o retea de transportatori si distribuitori locali, care ofera un serviciu de livrare a marfurilor paletizate in 24 de ore, pe intreg teritoriul tarii.

,

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or