AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

23 de centre de distributie aprovizioneaza zilnic lanturile de magazine ale celor mai mari retaileri din Romania

Centrele lucreaza in aceasta perioada la capacitate maxima, pentru a asigura prezenta la raft a produselor de care populatia are nevoie, arata o analiza a Dunwell, agentie independenta de Real Estate specializata in sectorul industrial.
Grupurile Kaufland, Carrefour, LIDL, Metro, Profi, Mega Image, Auchan, REWE si Cora dispun de un total de peste 950.000 m2 de spatii de depozitare, din care sunt aprovizionate zilnic cele peste 3.000 de magazine din Romania.
"In ciuda perioadei mai dificile pe care o traversam, marcate de multe incertitudini cauzate de raspandirea COVID-19 in lume, marile lanturi de retail sunt aprovizionate zilnic, in conditii de maxima siguranta, din cele 23 de centre de distributie de pe intreg teritoriul Romaniei. Tara noastra dispune de stocuri suficiente de produse si nu vor exista probleme cu aprovizionarea magazinelor in perioada urmatoare, cu atat mai mult cu cat camioanele care transporta international marfuri au primit unda verde pentru circulatia in spatiul comunitar (UE), astfel ca riscul ca depozitele si, ulterior, magazinele, sa ramana fara marfuri este scazut", a declarat Marian Orzu, managing partner Dunwell.

Articole similare

Ad