Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Si Meiller a inchis temporar o fabrica si din aprilie urmeaza inca trei

Meiller Group urmareste indeaproape informarile si recomandarile legate de epidemia de coronavirus si numerosi furnizori ai sai de componente au anuntat in ultimul timp un eveniment de forta majora, inchiderea productiei sau imposibilitatea de a mai face livrari la comanda. Prin urmare, si producatorul de semiremorci, suprastructuri si kituri se vede obligat sa declare forta majora, fara ca asta sa se limiteze la o tara anume.
Productia de basculante va fi suspendata de pe 3 aprilie in fabricile din München (unde se fac vehicule de constructii si sisteme hidraulice), deocamdata pana pe 17 aprilie, Karlsruhe (vehicule de constructii), tot pana pe 17 aprilie, si Slany, (din Cehia, unde se produc structuri din otel), deocamdata pana pe 10 aprilie. Asta in conditiile in care fabrica din Oed (Austria) este inchisa deja de pe 17 martie.
Aceste masuri nu vor afecta productia de lifturi.
Clientii pot totusi sa beneficieze de asistenta telefonica sau pe mail, colectarea si livrarea vehiculelor si a kiturilor inca este posibila, reteaua de service lucreaza la capacitate maxima, iar aprovizionarea cu piese de schimb este asigurata.

Articole similare

Ad