Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault și Volvo vor colabora pentru dezvoltarea unui nou concept U1st Vision

Compania de mobilitate inteligentă, Software République este un ecosistem de inovație dedicat mobilității inteligente, sigure și durabile. Conceptul “U1st Vision” (You First Vision) ilustrează viziunea Software République privind furnizarea de servicii mai aproape de cetățean, facilitând accesul acestuia la o gamă variată de servicii de proximitate. Aceste servicii sunt personalizate și securizate, punând accent pe nevoile individuale ale utilizatorilor și pe siguranța acestora.

Viitoarea utilitară electrică “U1st” este compusă din două părți: un modul autonom multiservicii (“pop-up”) și o platformă de vehicule comerciale ușoare electrice (FlexEVan). Acesta reunește tehnologii inovatoare dezvoltate de cei 7 membri ai Software République și partenerii săi. Unitățile modulare autonome (“pop-up”) solicitate de autoritățile locale, ar putea fi oferite cetățenilor pentru a oferi diverse servicii, inclusiv servicii de sănătate, asistență civilă în regim de autoservire, repararea bicicletelor și reciclarea produselor electrice. În plus, “U1st Vision” include un instrument cuprinzător pentru planificarea, monitorizarea și gestionarea serviciilor de către persoanele publice și furnizorii de servicii private.

La proiectul “U1st Vision” au participat 22 de companii. Acestea includ cele 7 companii membre ale Software République: Dassault Systèmes, Eviden (parte a grupului Atos), JCDecaux, Orange, Renault Group, STMicroelectronics și Thales. Proiectul a beneficiat de aportul a 3 companii partenere orientate spre sănătate: EssilorLuxottica, Praesens și Withings. De asemenea, 12 alți colaboratori au contribuit la realizarea proiectului, precum ANCT, Emsense, Flexis, Kanopymed, Loxamed, Mon Espace Santé, NorbertHealth, OneVisage, Orosound, Sonup, TIB și Usense.

La VivaTech, Software République a prezentat modulul său de servicii de sănătate (“pop-up de sănătate”), un exemplu de utilizare a viziunii “U1st”. Acest modul include 21 de parametri medicali, dintre care 12 sunt inovații, inclusiv un avatar bazat pe inteligență artificială. “Health Pop-Up” abordează provocările “medical deserts” oferind un serviciu mobil integrat, cu ghișeu unic pentru cetățeni, disponibil oriunde pentru îngrijire preventivă, diagnosticare și monitorizare a bolilor. Scopul său este de a redefini furnizarea de servicii medicale, utilizând noile tehnologii pentru măsurarea continuă a parametrilor de sănătate prin dispozitive inteligente, garantând confidențialitatea datelor pacienților. Modulul este operat de un asistent medical și permite teleconsultări cu profesioniști din domeniul sănătății.

Conceptul “U1st Vision” este alimentat de un obiectiv comun de a oferi cetățenilor servicii medicale de proximitate și prevenire. Este securizat și permite o interacțiune perfectă între dispozitive și servicii, asigurând furnizarea asistenței medicale oricând și oriunde, fără a compromite calitatea serviciilor sau confidențialitatea datelor. În centrul viziunii U1st se află angajamentul de a prioritiza individul și de a răspunde nevoilor cetățenilor. De asemenea, acest concept va permite desfășurarea mai multor tipuri de servicii de proximitate în zone care altfel ar putea fi deficitare.

Articole similare

Ad