Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Duvenbeck își consolidează prezența în sudul Germaniei prin preluarea companiei de transport Erich Haslbeck

  • Foto: Duvenbeck

Compania de logistică Duvenbeck își extinde operațiunile în Bavaria prin preluarea companiei de transport de mărfuri Erich Haslbeck, începând cu 1 iulie. Erich Haslbeck, cu sediul în Niederviehbach lângă Dingolfing, a fost fondată în 1971 și este specializată în logistica pentru industria auto bavareză, expedierea mărfurilor și servicii de logistică pentru bunuri de larg consum (FMCG) și industria construcțiilor.

Prin preluarea companiei Erich Haslbeck, Duvenbeck va adăuga flotei sale 75 de autotractoare și 140 de remorci, care operează în Bavaria și în toată Germania. Noua locație va include 1.000 de metri pătrați de spațiu acoperit și 2.000 de metri pătrați de spațiu exterior pentru logistica de depozitare. Unele părți ale clădirii logistice vor putea fi închiriate altor companii de transport. Aproximativ 90 de angajați vor trece sub managementul Duvenbeck, iar foștii parteneri manageri, Bernhard și Christian Haslbeck, vor rămâne implicați la conducere și vor însoții procesul de integrare în cadrul grupului Duvenbeck.

Grupul Duvenbeck face un nou pas în direcția punerii în aplicare a strategiei sale de diversificare și creștere prin preluarea societății de expediție Erich Haslbeck. Compania de logistică și-a extins operațiunile în regiunea Benelux prin achiziționarea companiei olandeze Schotpoort Logistics în luna februarie a acestui an.

„Domeniul de aplicare al serviciilor companiei și locația sa excelentă între Landshut și Dingolfing completează în mod ideal activitățile noastre de afaceri în domeniul transportului și logisticii contractuale. Prin preluare, combinăm două avantaje: nu numai că ne apropiem de industria bavareză a automobilelor, dar Haslbeck ne oferă, de asemenea, acces la noi sectoare industriale, cărora le putem oferi acum servicii logistice complete, inclusiv depozitare și logistică contractuală, în sudul Germaniei.”,

a declarat Hakan Bicil, directorul general al Duvenbeck.

Articole similare

Ad