Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anvelopa de remorca Conti Hybrid HT3 a castigat Premiul pentru Design iF

Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 a castigat premiul pentru Design iF, in cadrul competitiei organizate de iF International Forum Design GmbH. Produsele premiate sunt onorate in timpul ceremoniei oficiale de premiere din 26 februarie 2016 la BMW Welt in München cu emblema iF Design recunoscuta la nivel international. Ca parte a premiului, Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5 va fi de asemenea expusa la expozitia iF Design din Hamburg.
Anvelopa cu profil jos a ocupat primul loc la categoria „Produse” si a impresionat juriul format din 58 de persoane reprezentand experti internationali in design, in baza calitatii designului, inovatiei, sigurantei, compatibilitatii cu mediul si a altor criterii ale acesteia.
 

Prin Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5, Continental ofera o anvelopa pentru camioane deosebit de durabila si eficienta din punctul de vedere al consumului de combustibil, dezvoltata special pentru transporturi voluminoase. Carcasa resapabila imbunatateste amprenta de carbon a companiilor de transport si aduce o contributie pozitiva transporturilor de marfa sustenabile si favorabile mediului inconjurator. Asemenea tuturor anvelopelor de la producatorul german de anvelope premium, Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5 a dost dezvoltata la departamentul de design intern din sediul Continental din Hanovra-Stöcken. Departamentul de design dezvolta conceptele de design de marca, aplicatie si alte concepte de design aferente acestui segment, pentru toate gamele de anvelope. Scopul designerilor de produse este de a face caracteristicile tehnice ale anvelopelor vizibile in designurile acestora. De asemenea, designerii creeaza un aspect distinctiv pentru fiecare familie de anvelope, reunind toate produsele intr-o gama de anvelope. In plus, acestia se asigura de faptul ca marca Continental poate fi recunoscuta in fiecare anvelopa.
Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5 se caracterizeaza printr-o capacitate de sarcina mare si durata de viata excelenta, un diametru redus. Cu o sarcina pe punte de 9 tone, profilul anvelopei pentru camioane permite cea mai buna utilizare a inaltimii sarcinii interne de 3 metri, atunci cand este utilizata la semiremorci ale mega linerelor. Conturul optimizat al anvelopei si distribuirea echilibrata a sarcinii au ca rezultat un model uniform de uzura a anvelopei pentru camioane si contribuie la o durata de serviciu mare. Multumita unei reducere de 15 procente a rezistentei la rulare in comparatie cu modelele anterioare, Conti Hybrid HT3 445/45 R 19 se califica pentru eticheta UE „B” in categoria eficientei consumului de combustibil. Acest lucru inseamna ca anvelopa pentru camioane reduce consumul de combustibil atat la transporturi regionale cat si pe distante mari.

Articole similare

Ad