Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mitiska REIM deschide un parc de retail în Giurgiu

Investitorul belgian Mitiska REIM, specializat în dezvoltarea și operarea de parcuri de retail, a anunțat deschiderea unui nou parc de retail în Giurgiu, situat în sudul României, pe malul Dunării.

Noul parc de retail a fost dezvoltat în colaborare cu partenerul local al Mitiska REIM, Square 7 Properties, având o suprafață închiriabilă brută (GLA) de 7.046 mp, cu o parcare pentru 246 de mașini. Amplasamentul este situat convenabil într-o zonă rezidențială populară, la 1,5 km de centrul orașului, și oferă o gamă de mărci naționale și internaționale.

Parcul de retail are ca ancoră alimentară un supermarket Lidl, este format din 12 unități, cu chiriași printre care se numără KIK, New Yorker, Sinsay, Superzoo și un restaurant KFC, și a fost proiectat pentru a obține un scor „Very Good” pe scara BREEAM.

În România, Mitiska REIM administrează unul dintre cele mai mari portofolii imobiliare de retail din țară, cuprinzând 25 de parcuri de retail cu o suprafață închiriabilă brută de 134.000 mp, care generează o afluență zilnică de peste 150.000 de cumpărători și o cifră de afaceri care depășește nivelurile anterioare la COVID. Portofoliul a primit certificări BREEAM „Very Good”, iar Mitiska REIM intenționează să deschidă în acest an încă un parc de retail în orașul Pitești.

„Piața românească rămâne o oportunitate semnificativă pentru parcurile de retail moderne, sustenabile și bine amplasate, din cauza lipsei de oferte și a tendințelor socio-economice pozitive de lungă durată. Acest parc de retail aduce o nouă infrastructură de retail în orașul Giurgiu și se alătură unui portofoliu care s-a dovedit a fi foarte atractiv atât pentru mărcile de retail, cât și pentru cumpărători.”,

a declarat Tomas Cifra, directorul general al Mitiska REIM pentru România, Republica Cehă și Slovacia.

Articole similare

Ad