Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volvo Buses Mexic lansează autobuzul electric Luminus

Volvo Buses Mexic sărbătorește cea de-a 25-a aniversare prin lansarea autobuzului urban complet electric Luminus. Vehiculul este fabricat integral pe plan local la uzina din Tultitlán a constructorului suedez și reprezintă cea mai durabilă soluție pentru transportul urban din Mexic.

Volvo Buses se află în fruntea transformării către transportul electric de pasageri urban și interurban, configurând soluții specifice în strânsă colaborare cu fiecare dintre orașele implicate și cu fiecare dintre clienții săi. Aceasta include totul, de la autobuze electrice eficiente la infrastructură și implementarea proiectelor.

„Experiența vastă a Volvo Buses pe piața mexicană ne asigură că putem oferi clienților o soluție electrică completă”, spune Rafael Kisel, președintele Volvo Group Mexico. „Suntem implicați în procesele de planificare și dimensionare, luând în considerare cerințele fiecărei rute și tip de operațiune. Furnizăm autobuzele și infrastructura de încărcare și oferim servicii și piese de schimb pentru ambele, precum și finanțare pentru întregul sistem.”

Cu noul său autobuz electric Luminus, Volvo Buses garantează o funcționare continuă, cel mai bun cost total de proprietate și suport complet pe durata de viață utilă a autobuzului. În plus, Volvo Buses a dezvoltat un model de circularitate care va permite bateriilor să fie utilizate în alte scopuri pe cel de-al doilea ciclu de viață. Noul Luminus se bazează pe tehnologia Volvo BZL, care a confirmat pe autobuze având lungimi cuprinse între 9,7 și 13 m, cu baterii având capacitate de la 280 la 470 kWh. Această soluție de transport durabil are sisteme predictive de siguranță, cum ar fi detectarea pietonilor și bicicliștilor și ajustări ale limitelor de viteză prin sistemul de management al zonelor. În plus, cu intrarea sa joasă și cea mai lată ușă centrală de pe piață, garantează acces universal și eficiență la urcare și coborâre. Interiorul este confortabil și spațios, iar călătorii beneficiază de internet wireless și porturi USB pentru dispozitive mobile.

Articole similare

Ad