Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF Roadshow 2016 a ajuns si in Romania

EVW Holding, importatorul DAF in Romania, i-a invitat pe toti transportatorii si pasionatii de camioane sa testeze noua gama Euro 6 si modelele VDL Bus & Coach in cadrul celei de-a saptea editii a DAF Roadshow ce a avut loc la noi in tara. Evenimentul s-a desfasurat consecutiv in Bucuresti, Bacau si Brasov.
Evenimentul s-a bucurat de prezenta a numeroase companii de transport, atat clienti ai EVW, cat si prospecti, in cadrul intalnirilor perfectandu-se si cateva contracte, dupa discutii incepute anterior.
 

„Atunci cand creezi niste politici comerciale, exista riscul ca acele politici sa nu se potriveasca foarte bine cu nevoile din piata. Am realizat lucrul acesta, ne-am repozitionat, am inceput niste campanii extrem de interesante, asa cum este si caravana aceasta (n.r.- DAF Roadshow), in care sarbatorim 20 de ani de DAF in Romania, alaturi de partenerii din Olanda, si in care avem ocazia sa lansam noi promotii in piata, in care prezentam piesele DAF, conceptul TRP (brandul second line de piese al DAF) si multe alte instrumente pe partea de after-sales“, a declarat CEO-ul EVW Holding, Stefan Vaju. Acesta a mai spus ca prin acest eveniment, compania vine cu solutii in fata partenerilor, dand astfel dovada de flexibilitate si un angajament foarte puternic fata de solutionarea tuturor problemelor cu care se confrunta acestia.
DAF Roadshow 2016 s-a desfasurat in trei orase, Bucuresti, Bacau si Brasov, din Romania caravana indreptandu-se catre Grecia.
„Dupa etapele de la Bucuresti si de la Bacau pot sa afirm trei lucruri. Am confirmat partenerilor nostri actuali ca ne tinem de cuvant in privinta lucrurilor promise, am reusit sa incheiem niste contracte incepute si cu mai multi prospecti (posibili parteneri), am reusit sa facem primii pasi in derularea unor viitoare contracte, fie ca vorbim de camioane noi, rulate, de after-sales sau de segmentul de anvelope“, a mai spus Vaju.

Articole similare

Ad