Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PayPoint și FAN Delivery Express pun la dispoziția livratorilor o soluție simplă și rapidă de a depune sumele încasate

PayPoint România și FAN Delivery Express, platforma online de personal shopping cu livrare rapidă lansată de FAN Courier în 2021, au încheiat un nou acord de colaborare care oferă livratorilor o facilitate simplă și rapidă pentru a depune sumele încasate.

Astfel, livratorii vor putea preda numerarul acumulat pe parcursul zilei de lucru la orice punct de plată PayPoint din apropiere în perioada intervalului de funcționare al fiecărui magazin partener.

Noua modalitate va fi accesibilă tuturor livratorilor în oricare din cele aproape 20.000 de magazine partenere PayPoint. De asemenea, chiar și livratorii din toată țara vor beneficia de rețeaua PayPoint care are acoperire teritorială națională, având peste jumătate dintre magazine partenere în zona rurală. Totodată, livratorii din mediul urban își vor putea planifica cu ușurință depunerea încasărilor cash pe traseu, având acces la peste 2.000 de puncte de încasare ce aparțin marilor rețele de retail modern, asigurându-le în același timp un grad înalt de comoditate și securitate.

„Facilitatea oferită livratorilor noștri contribuie la consolidarea parteneriatului cu PayPoint și reprezintă, în același timp o soluție care le oferă acestora siguranță și eficiență în desfășurarea activității zilnice. Fluxul simplificat de depunere a numerarului ridicat de un livrator pe parcursul zilei de lucru ne va ajuta să eliminăm birocrația și să avem în timp real o evidență clară a încasărilor.”,

a declarat Dragoș Arnăutu, CEO FAN Delivery Express.

În perioada intervalului de funcționare al fiecărui magazin partener, livratorii vor putea depune până la 5.000 lei pe zi. Procedura pentru depunerea banilor este simplă, livratorii vor prezenta casierului din magazinul partener PayPoint un cod de bare în format electronic, în baza căruia vor depune sumele acumulate în ziua de lucru.

Serviciul face parte din extinderea parteneriatului deja existent dintre PayPoint și liderul serviciilor de curierat din România, FAN Courier. Operatorul de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România, PayPoint intenționează să-și completeze portofoliul de produse pe segmentul depunerilor de încasări și să se extindă în viitor prin noi acorduri de colaborare.

„Strategia de creștere a PayPoint este axată atât pe diversificarea ofertei de servicii adresate clienților finali, cât și pe extinderea zonei de business cu noi parteneriate care să ofere avantaje companiilor și magazinelor din rețeaua noastră. De aceea, suntem încântați de colaborarea cu FAN Delivery Express prin care le putem oferi livratorilor din rețeaua partenerului nostru o nouă modalitate de a depune încasările în numerar, contribuind astfel la creșterea gradului de flexibilitate pentru ei. În viitorul apropiat avem în plan extinderea portofoliului nostru de business cu noi parteneriate pe segmentele consacrate, dar și pe segmente noi, astfel încât avantajele serviciilor noastre să ajungă la un număr cât mai mare de utilizatori.”,

a completat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România.

Articole similare

Ad