Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Speedwell achiziționează un teren în Timișoara

Speedwell, un jucător de referință în piața de real estate din România, își continuă planurile de extindere prin achiziția unui nou teren în Timișoara, unde intenționează să înceapă construcția celui de-al doilea proiect mixt din oraș. Valoarea tranzacției nu a fost încă făcută publică.

Terenul este situat în incinta fostului 1 IUNIE S.A. fabrica de textile. Suprafața totală a terenului presupune 24.217 mp, urmând a fi dezvoltați pentru spații rezidențiale și comerciale și birouri. Terenul prezintă clădiri existente pe o suprafață construită de aproximativ 33.000 mp.

De asemenea, conceputul noului proiect Speedwell din Timișoara a inclus, încă de la început, facilități mixte, precum spații rezidențiale, birouri, mici unități de producție, magazine locale și zone culturale și de recreere.

În prezent, portofoliul Speedwell este format din proiecte de birouri, rezidențiale și cu destinație mixtă în București și în orașe regionale.

„Asemănător cu primul ansamblu cu destinație mixtă din Timișoara, PALTIM, noul proiect va oferi o valoare excepțională locuitorilor săi, datorită angajamentului nostru față de calitate și sustenabilitate, dar și datorită locației sale excelente, foarte aproape de centru, de istoria și de frumusețea sa naturală”,

a declarat Jan Demeyere, CEO și co-fondator al companiei Speedwell.

Articole similare

Ad