Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BYD prezintă cinci vehicule pur electrice în Franța

BYD, cel mai mare producător mondial de vehicule cu energie nouă (NEV), lansează cinci modele în Franța, odată cu desemnarea mai multor dealeri cheie în regiuni strategice ale țării. În centrul acestui plan de lansare se află ambiția strategică de a lucra cu grupuri de dealeri care vor oferi experiența, expertiza și locațiile de top pentru a vinde gama de pionierat de vehicule cu energie nouă.

BYD a anunțat lansarea gamei sale de autoturisme în octombrie 2022, în cadrul Salonului Auto de la Paris. Înaintea lansării oficiale în Franța, BYD a deschis puncte de vânzare cu parteneri de încredere în Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Islanda, Olanda, Belgia, Luxemburg, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria, Spania și Portugalia. BYD va lansa în curând și în Italia și Ungaria. În 2024, BYD se va deschide în alte țări europene.

Franța este una dintre cele mai importante țări din industria auto europeană. Consumatorii francezi sunt foarte receptivi la vehiculele cu energie nouă. Prin urmare, BYD va înființa o rețea de distribuție la nivel național pe întreg teritoriul Franței. În această lună, primii dealeri BYD desemnați din Franța vor începe să primească mașini, iar vânzările vor începe la scurt timp după aceea. BYD intenționează să înființeze între 15 și 20 de dealeri cu parteneri selectați începând cu 2023.

Strategia BYD de a lucra cu experți pe piața locală a determinat compania să încheie parteneriate cu dealeri atent selecționați în Franța. Distribuitorii autorizați vor deschide magazine de service și vânzări BYD, permițând mărcii să ofere clienților un nivel ridicat de servicii, calitate și eficiență. Toți partenerii francezi sunt lideri în industrie, cu o experiență și resurse extinse care susțin expansiunea vehiculelor electrice.

Cinci vehicule pur electrice BYD în Franța

BYD va fi singurul producător auto care va oferi imediat clienților francezi o gamă completă de cinci vehicule pur electrice. După ce anul trecut a prezentat trei vehicule electrice la Salonul Auto de la Paris, inclusiv BYD ATTO 3 (SUV de segment C), BYD HAN (sedan de segment E) și BYD TANG (SUV de segment E cu 7 locuri), luna viitoare va fi prezentat BYD DOLPHIN. BYD DOLPHIN este un hatchback agil și versatil de segment C, care oferă un nivel ridicat de practicitate, eficiență și accesibilitate, precum și o autonomie liniștitoare. Din toamnă, dealerii BYD din Franța vor începe să vândă BYD SEAL, care este un sedan de segment D dinamic și sportiv, cu tehnologii foarte avansate.

Expertiza de pionierat în domeniul tehnologiilor

BYD este recunoscută la nivel mondial pentru expertiza sa de pionierat în dezvoltarea de baterii și pentru inovația în domeniul tehnologiilor ecologice pentru un viitor mai durabil. Aceste cunoștințe extinse au condus la dezvoltarea bateriei ultra-sigure Blade. Acest sistem unic de baterii este un sistem care schimbă regulile jocului în industria vehiculelor electrice în ceea ce privește siguranța, durabilitatea și performanța și demonstrează competența excepțională a BYD în domeniul tehnologiei de propulsie electrică.

Pentru a atinge cele mai înalte niveluri de integrare, inteligență și eficiență, BYD stăpânește tehnologiile sale de bază pentru vehiculele cu energie nouă, inclusiv bateriile, motoarele, controlerele electronice și semiconductorii. Această expertiză rezultă din experiența de 28 de ani a BYD în dezvoltarea și tehnologia bateriilor. Această inovație a propulsat BYD la poziția de lider de piață în domeniul său, punând bazele tehnologiei vehiculelor electrice în multe moduri de transport, inclusiv autobuze electrice, camioane și alte vehicule utilitare.

Michael Shu, director general și director general al diviziei BYD Europe și Cooperări Internaționale, a declarat „Suntem încântați să prezentăm clienților francezi gama noastră de automobile electrice și tehnologiile noastre de ultimă generație pentru vehicule electrice, oferindu-le noi opțiuni inspirate pentru o mobilitate ecologică care să reducă proactiv emisiile de CO2. Împreună, așteptăm cu nerăbdare să le oferim consumatorilor servicii profesionale de vânzare și post-vânzare prin intermediul unei rețele de dealeri locali care ne împărtășesc dorința de a oferi cele mai bune experiențe clienților.” BYD este dedicată mobilității electronice durabile. BYD este primul producător de NEV din lume care a oprit producția de vehicule cu motor cu combustie pentru a se concentra pe BEV (vehicule electrice cu baterii) și PHEV (vehicule electrice hibride plug-in). În 2022, BYD a vândut peste 1,86 milioane de vehicule electrice la nivel global. Până în iunie 2023, BYD a livrat în prezent peste 4,3 milioane de NEV-uri.

Articole similare

Ad