Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Karsan este unul dintre principalii furnizori de vehicule electrice din România, cu 240 de unități în operare până la sfârșitul anului

Karsan, care continuă să facă pași mari pentru a deveni un brand global, se bucură de succes pe piața românească, unde flota de autobuze electrice va ajunge până la sfârșitul acestui an la 240 de unități.

„România se adaptează foarte rapid la transformarea electrică din transportul public. Venim în întâmpinarea clienților noștri cu o gamă completă de vehicule cu zero emisii, având lungimi cuprinse între 6 și 18 m. Dinamismul brandului Karsan și dinamica României coincid una cu cealaltă,”, a declarat CEO-ul Karsan, Okan Baș.

Cea mai recent câștigată licitație în țara noastră este pentru furnizarea a 23 de autobuze electrice urbane către orașul Chitila, prin intermediul distribuitorului Anadolu Automobil România.

Karsan s-a clasat pe poziția a doua în 2022 în topul furnizorilor de microbuze și autobuze electrice, cu o cotă de piață de 21%.

Modelul e-Jest a fost desemnat cel mai bine vândut microbuz electric din Europa în ultimii trei ani, în timp ce e-Atak a reușit să-și mențină poziția de lider pe piața europeană și în 2022, la fel ca și în 2021. Următorul pas pentru Karsan este dezvoltarea pe piața nord-americană.

Articole similare

Ad