Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear organizează un sondaj privind tendințele în materie de sustenabilitate în industria transporturilor

Producătorul de anvelope Goodyear organizează cel de-al treilea sondaj privind realitatea durabilă. Cel mai recent sondaj este acum online; flotele europene sunt invitate să participe la sondaj pentru a înțelege eforturile de sustenabilitate și pentru a împărtăși succesele, precum și provocările pe drumul către operațiuni mai durabile.

Sondajul Goodyear se va desfășura până pe 21 iulie. Pentru fiecare sondaj completat, TreeNation va planta un copac.

Rezultatele ultimului sondaj Goodyear privind realitatea durabilă

În 2022, sondajul a arătat că gradul de conștientizare a sustenabilității în flote este în creștere, iar investițiile în acest sens cresc de la an la an Flotele nu numai că recunosc sustenabilitatea ca fiind o cauză socială valoroasă, dar multe dintre ele consideră că aceasta le îmbunătățește rezultatele financiare.

Soluțiile de mobilitate și anvelopele joacă un rol în sustenabilitate

Anul trecut, 60% dintre flotele chestionate în Germania, Austria și Elveția au declarat că anvelopele eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil fac parte din strategia lor de sustenabilitate. În plus, anul trecut, 67% dintre flote au declarat că utilizează soluții bazate pe telematică pentru a monitoriza și a reduce consumul de combustibil. În plus, soluțiile de mobilitate permit o gestionare mai rapidă și mai ușoară a flotei, ceea ce duce la o eficiență mai mare și sprijină obiectivele de sustenabilitate ale flotelor.

Articole similare

Ad