Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Faymonville intra in America de Nord cu DualMAX

Producatorul belgian a prezentat de curand noul semitrailer modular DualMAX, conceput special pentru cerintele de transport din America de Nord, a carui latime poate fi extinsa, chiar si cand este incarcat, de la 4,27 la 6,1 m, datorita unui principiu patentat numit „lift&shift“. Spre deosebire de modele similare ale competitorilor, acesta are un sistem de directie care nu trebuie dezasamblat pentru a se extinde trailerul pe latime.
 

DualMAX are un sasiu foarte puternic si rezistent la torsiune, metalizat complet, pentru protectie anticoroziune foarte buna, si cu o capacitate mare de incarcare pe bara centrala si pe cadrele exterioare. La 4,535 kg/linia de axe, trailerul are un raport foarte bun intre greutatea proprie si sarcina utila si permite o viteza de 80 km/h la o incarcare pe linia de axe de 23,995 kg.
Cadrul pliabil face ca, daca nu exista marfa de retur, trailerul sa se transforme intr-un vehicul conventional.
Vehiculul a starnit deja interesul operatorilor din America de Nord, American Heavy Moving & Rigging Inc. Din Chino (California) achizitionand 36 de linii de axe, iar Mountain Crane si Steve Sharp fiind in discutii.

Articole similare

Ad