Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Coca-Cola HBC România îşi mută birourile în Globalworth Campus B

Coca-Cola HBC Romania, o filială a Coca-Cola Hellenic Bottling Company, își va stabili sediul în Globalworth Campus B începând cu primăvara anului 2024, după semnarea unui contract de închiriere pe zece ani pentru 4,500 metri pătrați de spații de birouri.

Noul parteneriat între Globalworth și Coca-Cola HBC Romania (CCHBC), facilitat de JLL România, prevede și servicii de amenajare care urmează a fi finalizate în conformitate cu stilul și nevoile companiei înainte de instalarea în noul spațiu de lucru.

Noua linie de servicii de amenajare a Globalworth a atins recent 260,000 metri pătrați de spații de birouri amenajate pentru chiriașii săi, cu alti 30,000 metri pătrați în curs de amenajare.

Coca-Cola este un brand global emblematic și amenajarea spațiului pentru CCHBC va fi o experiență provocatoare pentru colegii mei din divizia Workplaces care vor trebui să alinieze nu doar nevoile, dar și elementele de design pentru a se potrivi cu vizualurile puternice caracteristice Coca-Cola, pe care toată lumea le cunoaște atât de bine”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth România

În pofida provocărilor aduse de pandemie, am început să analizăm cum ar trebui să arate „noul normal” în birou și cum clădirea selectată ar trebui să îmbunătățească și să îmbrățișeze munca hibridă. Și acum, la aproape 2 ani de la discuția noastră inițială, suntem foarte bucuroși că am încheiat această tranzacție care va oferi CCHBC un spațiu de birou prosper în cadrul unui proiect de clasă A dezvoltat de Globalworth”, a declarat Alexandru Orzea, Senior Consultant Tenant Representation.

Complexul Globalworth Campus este un proiect semnificativ de birouri din portofoliul Globalworth și oferă chiriașilor spații axate pe durabilitate și design de avangardă, încurajând inovația, relaxarea și creativitatea. Proiectul cuprinde cele mai înalte standarde de eficiență energetică: în prezent este certificat BREEAM Excellent. Clădirea a obținut Ratingul WELL Health-Safety, ceea ce demonstrează în continuare că activele companiei oferă locuri sigure și sănătoase pentru corporații să opereze și pentru oameni să viziteze și să lucreze. Globalworth a primit 47 de certificări legate de ESG pentru portofoliul său românesc în anul trecut, demonstrând angajamentul său de a oferi spații de înaltă calitate și prietenoase cu mediul înconjurător partenerilor și părților interesate. O dezvoltare de ultimă generație, care echilibrează birourile, retailul și alte facilități de suport, Globalworth Campus livrează cea mai bună experiență de birou. Include trei clădiri de birouri de clasa A care găzduiesc spații de birouri extinse, un centru de conferințe care poate găzdui peste 1.200 de oameni, magazine de vânzare cu amănuntul și diverse alte facilități ce acoperă o zonă închiriabilă de peste 92.000 de mp. Complexul a fost construit pentru a oferi o experiență completă de muncă și până acum a fost ales de companii precum Amazon, Allianz, Unicredit Services, Dell, Stefanini, Carrefour, Mindspace, Garrett Advancing Motion, Universum, APS Romania, Lagardere, Delphi Diesel Systems, Chain IQ, Mazars, P4Cards, Hoist, Ademco, Emerson, Stradale, Starbucks, Arc Bakery.

Articole similare

Ad