Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste 500 de semiremorci Schmitz vor intra in flota Girteka

Girteka Logistics continua sa se dezvolte pe segmentul transportului in camioane complete, drept pentru care a comandat de la Schmitz Cargobull 410 semiremorci frigorifice si 130 de semiremorci cu prelata. Iar presedintele companiei, Mindaugas Raila, argumenteaza alegerea facuta prin faptul ca „scopul nostru este sa le oferim clientilor cele mai bune servicii si KPI peste medie, si pentru asta avem nevoie de cele mai bune echipamente de pe piata“.
 

Girteka achizitioneaza semiremorci Schmitz de peste 16 ani si in prezent mai mult de 75% din parcul sau este reprezentat de aceasta marca, longevitatea parteneriatului fiind asigurata, asa cum arata Boris Billich, director de vanzari Schmitz Cargobull, de modularitatea vehiculelor, care permite clientilor sa-si creeze o solutie personalizata de transport, „asa cum a facut si Girteka“.
Compania a ales acum cativa ani sa foloseasca vehicule cu panouri originale Ferroplast® si a apreciat la semiremorcile frigorifice de la Schmitz faptul ca pastreaza foarte bine temperatura si sunt foarte robuste, facturi decisivi in decizia de achizitie. In ceea ce priveste prelatele, conducerea Girteka a fost impresionata mai ales de constructia modelului GENIOS, de sistemele de siguranta care fac munca soferului mai usoara si de componentele galvanizate, care asigura si durabilitate, si valoare mare de revanzare.
Flota Girteka Logistics numara peste 2.900 de camioane si 3.100 de semiremorci, care sunt folosite in intreaga Europa pentru transport de produse proaspete, si nu numai. Vehiculele sunt intretinute si reparate la cele mai inalte standarde, iar Schmitz este un partener de incredere si in acest domeniu, datorita retelei sale europene, serviciului de inlocuire in 24 de ore a componentei defecte si serviciului de interventii de urgenta oriunde pe continent.

Articole similare

Ad