Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

7 oferte depuse pentru contractul de proiectare și execuție a Variantei de ocolire Buftea

Luni, 3 iulie, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie a Variantei de ocolire Buftea. CNAIR a anunțat că până la termenul limită au depus oferte șapte operatori economici: Asocierea Bog’Art SRL-Trace Group Hold PLC (România-Bulgaria), Construcții Erbașu SA (România), Asocierea IBB-HIB România SRL-IBB HAUS-UND Industriebau GMBH (România-Germania), Onur Taahhut Taşimacilik Inşaat Ticaret VE Sanayi AȘ (Turcia), PORR Construct (Austria), Asocierea Tracon SRL-Chirulli Andrea Impresa Individuale (România-Italia) și Asocierea X-Way Infrastructure SRL-Concelex SRL-Terra Gaz Construct SRL-Hydrostroy AD (România-Bulgaria).

Varianta de ocolire Buftea are 5,77 km lungime și o valoare estimată a contractului de 329.045.162,51 de lei, fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile.

Durata de realizare a contractului este de 34 de luni, din care 10 luni perioadă de proiectare și 24 de luni pentru execuție. În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

Articole similare

Ad