Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pro Natur oferă depozitare cu servicii de manipulare incluse

Pro Natur SRL operează 4.000 m2 de depozitare în parcul logistic Logicor din Mogoşoaia, din care oferă spre subînchiriere 500 sau 1000 m2 unor firme care au nevoie de depozitare şi servicii de logistică şi distribuţie în judeţele din jurul Bucureştiului. Pro Natur operează cu personal şi utilajele proprii (electrostivuitoare, lize electrice sau manuale) suprafaţa de depozitare subînchiriată, clientul plasându-şi în locaţie doar o persoană care să asiste operaţiunile de încărcare/descărcare şi manipulare, precum şi pentru a verifica integritatea produselor.

Pro Natur are aici un depozit de mobilier, iar în zona care se poate subînchiria nu există momentan rafturi, aşteptându-se găsirea clienţilor şi apoi utilarea spaţiului corespunzător nevoilor acestuia. Depozitul are o înălţime interioară de 10 m, pretându-se pentru mărfuri non-alimentare.

„Este o constructie clasa A, cu toate autorizatiile si facilitatile necesare. Efectuam servicii de livrare la domiciliu produse de mobilier si electrocasnice pentru IKEA, Flanco, Vivre, The Home, Leroy Merlin, Mainfreight ş.a. şi intenţionăm să ne extindem serviciile către zona de logistică 3pl”, a declarat Viorel Rotaru, director general Pro Natur.

Depozitul oferă operaţiuni logistice cu consum redus de energie, sistemul de iluminare fiind optimizat în acest sens. Pentru clienţii interesaţi de un impact cât mai redus asupra mediului se oferă manipulare exclusivă cu echipamente electrice şi staţie de încărcare cu energie electrică a autoturismelor electrice.

Pro Natur deţine furgoane de 3.5 tone pentru transport dar poate oferi şi transporturi de partide mai grele, cu camioane de 20 t.

Avantaje oferite:

  • 13 rampe de incarcare hidraulice + 1 drive in
  • acces camion
  • acces foarte facil din Soseaua de Centură – cel mai apropiat centru logistic de Bucuresti, localizat la cateva sute de metri de intrarea in sectorul 1
  • posibilităţi servicii de distribuţie asigurate pentru judetele B, IF, PH, GR, CL, IL, BV, CT, DB
  • spaţiu birou

Preţ de dezvoltator: 5 euro/mp + 1 euro/mp cheltuieli operationale

Mai multe detalii pe www.pronatur.ro

Contact: Viorel Rotaru (tel. 0722 214 793)

Articole similare

Ad