Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Semiremorca S.KOe Cool cu axă generatoare de la Schmitz a primit omologare de tip

Astfel, Schmitz Cargobull devine primul producător de semiremorci care are omologare de tip obținută din partea Autorității Federale Germane pentru Transport Motorizat (Kraftfahrtbundesamt) pentru o frigorifică 100% electrică având trei axe, dintre care una generatoare.

S.KOe Cool îndeplinește deci toate cerințele legale relevante în UE privind siguranța, mediul și producția, aspect dovedit în urma testelor prescrise pentru vehicule sau componente ale vehiculelor, efectuate de SGS TÜV, iar sistemele au fost aprobate cu sprijinul TÜV Rheinland, cu care Schmitz colaborează din 2014 pentru toate proiectele sale de electrificare.

Cu ocazia primirii omologării de tip, Boris Billich, Chief Sales Officer în cadrul Schmitz Cargobull, a subliniat faptul că de acum clienții au confirmarea că li se oferă un sistem global testat din fabrică, ce respectă toate reglementările europene, deci nu mai este nevoie de niciun efort de testare ulterioară pentru ca vehiculul să funcționeze sigur și să fie compatibil cu mediul. Tot duba frigorifică electrică S.KOe Cool a primit recent Premiul German pentru Proiecte de Sustenabilitate pe 2023 la categoria Tehnologie Energie.

Articole similare

Ad